19.06.2024

Фирмата за топлоизолация – 25 години без рекламации!

Търсите отговорна и надеждна фирма за топлоизолация в гр.София? Търсите истински професионалисти с най-голям опит в изолациите? Това сме ние Енерджи Хаус ЕООД! 25 години без рекламации!

Фирмата за топлоизолации в София

Изпълнихме тази топлоизолация с 10 см Неопор BASF и силиконова мазилка.

Когато става дума за най-добрата топлоизолация на дома Ви.

Предстои ви полагане/изпълнение на външна топлоизолация на дома Ви? Със сигурност ще се сблъскате с много дезинформация по темите свързани с бъдещата Ви надеждна топлоизолационна система.

Ние от 23 години решаваме сложните въпроси по изпълнението на качествени топлоизолационни решения за Вас, нашите клиенти.

Първото нещо с което ще се сблъскате при изборът ви за вашата бъдеща фасада е въпроса Какъв материал да използвате за истинска, надеждна и работеща топлоизолация. Предложенията по отговор на този въпрос не са много, ще установите, че най-добрите решения са или материалът Neopor на BASF или каменната вата на RockWool – това са топ решенията за една наистина качествена и работеща топлоизолация, много от фирмите до които ще изпратите запитванията си ще ви „посъветват“, че не е нужно да сте максималисти – препоръчваме Ви да им зададете следния въпрос – А Вие с какво топлоизолирахте дома си? – Отговорът ви е ясен!

След като изберем правилния и надежден материал за бъдещата ни топлоизолация трябва да внимаваме с изборът си на точното лепило, ние от Енерджи Хаус ЕООД използваме различни лепилни смеси при различните както фасади, така и топлоизолационни материали. Консистенцията на лепилен агент е различна ако ще лепиш Неопор с плътност от 25 кг/м3 или ще лепиш Каменна вата с тегло вариращо от 60 кг/м3 до 140 кг/м3.

Следва изборът на най-добрите крепежни елементи които да гарантират дълготрайна функционалност на новоизградената Ви топлоизолационна система, избора на правилен крепежен елемент (дюбел) зависи отново от вида на полагания топлоизолационен материал и основата на която ще бъде положен.

Следва изборът на правилната шпакловка и мрежа, ние от фирма за топлоизолации Енерджи Хасу ЕООД от близо 18 години използваме единствено по-скъпата и много по-качествената бяла шпакловка, това се дължи на голямото количество фибри (гарантиращи еластичност – между другото при голямата градушка сполетяла София преди 5-6 години нашите топлоизолации останаха почти без никакви поражения – защо? Защото винаги влагаме необходимото количество шпакловка с фибри, която позволява еластичност на фасадата.

Мрежата – мрежата за топлоизолация която използваме е от най-високия клас и варира между 160 и 180 гр/кв.м, други изпълнители ще Ви посъветват да не слагате толкова „дебела“ мрежа, целта на този съвет е ИКОНОМИЯ на материал от тяхна страна, когато мрежата е достатъчно дебела е ясно, че тя ще поеме повече материал, а това от своя страна ще гарантира здрава и надеждна основа за финишния слой – Мазилката.

Мазилките с които работим ние от фирма за топлоизолации Енерджи Хаус ЕООД варират спрямо Вашето желание и възможности, предлагаме както обикновенните сухи мазилки (които са с най-добра паропропускливост) така и полимерни, силиконови и силикатни. Съветът ни към Вас е след консултация с нас и калкулиране на различните варианти които ще Ви предложим с плюсовете и минусите за всяка от мазилките тогава да направите своя избор.

ДВАДЕСЕТ И ТРИ ГОДИНИ БЕЗ РЕКЛАМАЦИЯ!

Едва ли има фирма която може да се похвали с такава безупречна коректност в България, но ние вярваме, че ще има – ще има защото работим за да завишаваме стандартите на строителните услуги и надграждането на изискванията на Вас – нашите партньори, клиентите които вече сте над 40 000 за всичките тези години към всяка стока и услуга от която възнамерявате да се възползвате в строителния бранш!

Имате въпрос или решихте, че имате пълното основание да ни се доверите както направиха хилядите хора през годините – моля свържете се с нашия офертен отдел или се възползвайте от нашата онлайн базирана услуга – Оферта за топлоизолация.

Благодарим Ви за вниманието!

Д. Петков - Управител на фирма Енерджи Хаус ЕООД