28.05.2024

Фирмата за топлоизолация – 25 години без рекламации!

Търсите отговорна и надеждна фирма за топлоизолация в гр.София? Търсите истински професионалисти с най-голям опит в изолациите? Това сме ние Енерджи Хаус ЕООД! 25 години без рекламации!

Цена за топлоизолация с Неопор BASF

Когато става дума за най-добрата топлоизолация!

Специални цени за топлоизолация с Неопор BASF за гр.София

През изминалите вече 25 години изпълнихме стотици, ако не и хиляди топлоизолационни системи с най-добрия материал за топлоизолация – Neopor BASF

Нашата крайна цена за изпълнение на Вашата нова фасада с най-добрия топлоизолационен материал зависи от желаните ефекти които искате да постигнете, предложената цена е за най-икономичното изпълнение което изпълнение на външната фасадна система разбира се е придружено с нашата най-голяма гаранция за изпълнените от нас фасади!

През 2022г. точна и крайна цена за топлоизолация можем дададем само след оглед и предвид моментните цени на изолационните материали! Месец Май сме почти, вече 4 пъти производителите повишават цените на материалите за топлоизолация за 2022 година!

Най-сигурният начин за крайна цена е след като попълните запитване за изготвяне на оферта за топлоизолация! – цената е за система материали Ceresit/Baumit крайната цена зависи от вида сграда и вида достъп който ще извършим!

Пакетната цена включва:

  1. Безплатен оглед на апартамента, жилището, имотът Ви в рамките на гр.София
  2. Безплатна консултация от едни от най-старите експерти в изолациите в столицата!
  3. Работа по топлоизолацията Ви от най-добрите алпинисти в столичния град или най-добрата услуга по топлоизолацията на къщата – българи!
  4. Работа в срок, нашите експертни майстори се славят със супер високото качество което предлагаме и с голямата продуктивност на работата!
  5. Изпълнената топлоизолационна система включва всичко необходимо като дюбели съобразно дебелината на изолацията, качествено лепило за топлоизолация, бяла шпакловка за топлоизолация, ПВЦ мрежа – висок клас 160 гр/кв.м, ПВЦ ъгъл с мрежа, минерална драскана мазилка с големина на зърното от 2мм – в бял/кремав цвят!

Погледнете и нашата цена за топлоизолация със стиропор EPS

Прекалено много информация? Доверете ни се така както направиха над 40 000 клиента през изминалите 23 години, свържете се с нас през формата ни за контакт с фирмата ни за топлоизолации или използвайте специално добавения бутон за телефонно обаждане през мобилното Ви устройство!