18.04.2024

Фирмата за топлоизолация – 23 години без рекламации!

Търсите отговорна и надеждна фирма за топлоизолация в гр.София? Търсите истински професионалисти с най-голям опит в изолациите? Това сме ние Енерджи Хаус ЕООД! 23 години без рекламации!

Фасадите на София

Как да изберем правилната фирма за топлоизолация?

Изборът на фирма за топлоизолация – най-важната стъпка!

Фасада изпълнена със стиропор
При избор на фирма за Вашата бъдеща фасада трябва да знаете, че или може да изглежда надеждна и хубава бъдещата Ви топлоизолация или да сте си хвърлили парите на вятъра!

Когато дойде момента в който ни предстои поставяне на топлоизолация на дома, било то на апартамента ни нуждаещ се от алпинисти за топлоизолация, на къщата ни нуждаеща се от надеждна и сигурна бригада която ще изпълни топлоизолацията ни или на етажната собственост в която живее първото нещо с което ще се сблъскаме е избор из между стотиците, ако не и хиляди фирми предлагащи услуги по топлоизолация и саниране. Как да сме сигурни в избора си?

Важни моменти за които да следим при избор на фирма за топлоизолация и саниране на домовете ни.

Най-важното нещо за което трябва да внимаваме е от колко време съществува въпросната фирма. Ако фирмата е нова трябва да подходим с изключителна прецизност – защото може зад добрите намерения да бъде стартиран бизнес по монтаж и изпълнение на фасади чрез топлоизолации да се крие измама! Измамата е следната, много хора мамят клиените си, регистрират нови фирми, а фалират старите си за да не им бъде търсена гаранция за качество – нещо което ние предоставяме вече 23 години и нямаме рекламация до този момент на извършените от нас услуги по монтаж на топлоизолации, било то от алпинисти или от скеле, дори и от услугата ни топлоизолация с автовишка!

Ако фирмата е нова – имайте едно наум, следващата точка по която да се ориентираме е цената! Цените за топлоизолация са толкова шарени, колкото и фирмите които предлагаме тази услуга. Маркетингови трикове и капани дебнат в мрежата, има предложения за цени за квадратен метър топлоизолация от 23 лева до 70 лева за изпълнение. Ясно е, че истината винаги ще е посредата!

Цени за топлоизолация – ценообразуване

В цената за вашата бъдеща топлоизолация при вече направен избор на фирма за бъдещото саниране трябва да фигурират следните фактори:

  • Цената за предоставената Ви услуга трябва да е комплект от цената на топлоизолацията за квадратен метър плюс цената за топлоизолация по обръщане на прозорци и обеми – крайна цена, без отворени „вратички“ с възможност за утежняване на първоначалната оферта за топлоизолация.
  • В цената за топлоизолация която Ви представят фирмите които сте запитали за изготвяне на ценово предложение трябва да фигурира задължително ДРУГИ РАЗХОДИ – това са разходите по транспорт на работниците, доставката на материалите, доставка, монтаж, демонтаж и извозване на фасадно скеле – ако бъдещата Ви топлоизолация ще се изпълнява от скеле.
  • В цената за бъдещата Ви изолация трябва да бъде калкулиран точно определен срок на изпълнение – много фирми за топлоизолация подхождат некоректно като изпълняват с една бригада няколко обекта едновременно. Когато има фиксиран срок на изпълнение този порочен модел е неосъществим.
  • В цената за бъдещото Ви саниране трябва да има ясни точки за гаранционния фонд с който се ангажира фирмата – при нас това са СЕДЕМ ГОДИНИ ПЪЛНА ГАРАНЦИЯ – срок който изпълнихме вече три пъти и срок за който нямаме НИТО ЕДНА РЕКЛАМАЦИЯ!

Материалите за бъдещата Ви топлоизолация

Разбира се, освен качествения труд който е задължителен, достоверната гаранция и коректността която е задължителна, поне при нас – следва и избор на материалите за бъдещата Ви топлоизолация – Нашите предложения може да погледнете на следните връзки:

Нашите цени за топлоизолация
Търсите надеждна фирма за топлоизолация – ние сме! Вижте нашите цени за топлоизолация:

Ако изберете друга фирма за топлоизолация, поради факт, че нашите цени за външни изолации Ви се сторят по-високи (това е факт защото ние работим както с най-добрите и надеждни материали за топлоизолация, така и с най-добрите майстори – били те алпинисти за топлоизолация или монтажници на фасадни системи от скеле и автовишки – плюс задължителната пълна гаранция която даваме с най-голям срок преизпълнен три пъти – СЕДЕМ ГОДИНИ) то ние предлагаме качествен контрол по изпълнението на вашата бъдеща топлоизолация. Изберете тази опция от оферта за топлоизолация за да се запознаете с нашата цена за тази изключителна и въведена от нас услуга!

Имате друг въпрос касаещ както бъдещата Ви топлоизолация или избор на фирмата която ще изпълни бъдещото Ви саниране – обадете ни се