28.05.2024

Фирмата за топлоизолация – 25 години без рекламации!

Търсите отговорна и надеждна фирма за топлоизолация в гр.София? Търсите истински професионалисти с най-голям опит в изолациите? Това сме ние Енерджи Хаус ЕООД! 25 години без рекламации!

Как си вършим работата от фирмата за изолации!

Какво да очаквате от работата с нас?

Здравейте, благодарим Ви, че избрахте да се информирате за предстоящата важна стъпка по истинска енергийна ефективност и красота чрез топлоизолация за бъдещата Ви фасада от нашия сайт!

Настоящата публикация ще Ви насочи в това какво да очаквате при работа с нас, как се справяме и на какво сме способни при изпълнението на външните изолации на сгради, апартаменти и къщи.

При работа с нас може да разчитате на тези основи на които изградихме бизнеса си преди повече от 25 години:

  • Честност – първо условие, ние идваме след като Вие имате нужда от изпълнение на възложена от Вас поръчка – подхождаме честно и открито както при договарянето, така и при изпълнението на възложената работа – разчитаме на същото отношение!
  • Прозрачност – без скрити увеличения на цената, без „трикове“ които използват колегите. Доверието се гради само с прозрачни условия които изпълняваме!
  • Коректност – много малко фирми могат да заявят в България, че 25 години работят и нямат нито една рекламация, ние от фирма за външни изолации Енерджи Хаус ЕООД сме една от тези фирми!

Възможности за изпълнение на вашата нова фасада:

Поддържаме винаги минимум пет експертни бригади с които реагираме при нужда от спешна работа, предвид ежедневно запълвания ни график на работа можем да реагираме гъвкаво и експедитивно при постъпило от Вас запитване за стартиране на работа. Използвайте Оферта за топлоизолация за да стартирате процеса по вписването Ви в работния ни график!

Постижение за месец Май-Юни 2023 година:

Каква беше къщата в какво я превърнахме:

На жилищна сграда тип къща в гр.Перник изпълнихме следните дейности:

Цялостна подмяна на скатен покрив.

Изграждане на отводнителна покривна система.

Цялостна подмяна на дограма.

Цялостна топлоизолация с полимерна цветна мазилка.

Вътрешно измазване с турбозолна мазилка.

Цялостна подмяна на ВиК мрежа от и до къщата.

Изцяло нова електропреносна мрежа в къщата.

Още едно доволно семейство от съвместната ни работа! Благодарим Ви за доверието наши нови приятели!

С Уважение Д. Петков – Управител на Енерджи Хаус ЕООД