21.07.2024

Фирмата за топлоизолация – 25 години без рекламации!

Търсите отговорна и надеждна фирма за топлоизолация в гр.София? Търсите истински професионалисти с най-голям опит в изолациите? Това сме ние Енерджи Хаус ЕООД! 25 години без рекламации!

Цена за топлоизолация с Фибран XPS

Цени за топлоизолация с XPS

Когато става дума за абсолютната топлоизолация в най-суровите климатични условия в които основна задача е опазването на топлината в помещенията – тогава говорим за изпълнение на топлоизолация с Fibran/Фибран XPS!

Нашето ценово предложение за изпълнение на топлоизолационни системи чрез монтаж и изпълнение на фасадни решения с топлоизолационния материал Фибра/Fbran XPS е съобразено с качествата му. Екструдирания полистирол наистина е най-добрият топлоизолационен материал но той крие специфика за възможните ситуации в които може да бъде приложен, за да не сгрешите свържете се с нас за максимално разяснение на качествата му.

Нашата цена за топлоизолация с Fibran/Fibrostir XPS топлоизолационни материали е на база нужните компоненти за достатъчно надеждна и здрава топлоизолационна система.

В цената ни за топлоизолация в Fibran са заложени следните материали за топлоизолация

  • Монтаж на XPS Fibran/Fibrostir ( Лепило – Ceresit CM11 )
  • Дюбелиране с качествен дюбел-пирон за бетон / 8-10бр/кв.м / ( ф 8 )
  • Полагане на / стъклофибърна мрежа (145 гр/кв.м)
  • Полагане на PVC ъгли с мрежа за качествено оформяне на топлоизолацията
  • Шпакловане на положената мрежа с Мастер Фибро ( бял цвят)
  • Полагане на Драскана Мазилка – Мастер или Данел ( за бял цвят )

Искате по-добра оферта за топлоизолация с по-качествени материали, свържете се с нас или задайте задание за конфигуриране на персонална оферта за топлоизолация от приложената връзка.

Погледнете и нашите цени за топлоизолация със стиропор и нашата цена за топлоизолация с Neopor