19.06.2024

Фирмата за топлоизолация – 25 години без рекламации!

Търсите отговорна и надеждна фирма за топлоизолация в гр.София? Търсите истински професионалисти с най-голям опит в изолациите? Това сме ние Енерджи Хаус ЕООД! 25 години без рекламации!

Топлоизолация на къщи

ДА, в топлоизолацията на къщи сме най-добри!

През изминалите вече 25 години изпълнихме стотици самостоятелни жилищни сгради от които много къщи в гр.София и околностите, за да разберете една фирма дали наистина е добра в изпълнението на фасадата Ви първо ги попитайте да покажат направена от тях поне една сграда!

В изпълнението на цялостна фасада – каквито са фасадите на къщите си проличава както майсторлъка на работниците работещи с фирмата, така и степента на ангажираност на техническия контрол по самото изпълнение на фасади.

Цените ни за топлоизолация на къщи

Нашите цени за изпълнение на топлоизолация/саниране на къщи са едни от най-високите! Ще кажете – каква е тази фирма която обявява, че цените и за топлоизолация на къщи са най-високи?

Отговорът на този въпрос е вашето абсолютно спокойствие в използването и влагането на най-качесвените материали на пазара и предоставянето на услугата по изпълнение на фасадите Ви от най-добрите сертифицирани работници.

  • Най-добрите материали по изпълнението на вашата бъдеща топлоизолация за къщата Ви достъпни на пазара. /Mapei, Ceresit, Baumit/
  • Най-добрата логистика и съпътстващи инвентарни нужди (скеле, достъп, застраховки и др.)
  • Най-добрите и квалифицирани работници.
  • Най-голямата гаранция + 2 години към задължителната гаранция към Закона за Устройство на Територията в графа строителни дейности – 10 ГОДИНИ ГОДИНИ пълна гаранция на извършените от нас строително монтажни услуги плюс следгаранционна подръжка!
Къща за топлоизолация
Когато стане дума за истинска фирма за надеждна топлоизолация и саниране на домовете Ви, то тогава идваме ние на помощ.
Представяме Ви качествено изпълнена топлоизолационна система с 10 см Neopor BASF на жилищна сграда в кв. Левски
Качесвена топлоизолация на къщи
Ефектът на надеждната, оговорна и честна рабоа с нас. Ние правим шедьоври на които ще се радват и децата ни! Строителна фирма Енерджи Хаус ЕООД.

Използвайте нашия конфигуратор за получаване на Оферта за топлоизолация и разберете колко ще струва изпълнението на къщата Ви!