28.05.2024

Фирмата за топлоизолация – 25 години без рекламации!

Търсите отговорна и надеждна фирма за топлоизолация в гр.София? Търсите истински професионалисти с най-голям опит в изолациите? Това сме ние Енерджи Хаус ЕООД! 25 години без рекламации!

Работа с нас

Работа във фирма за топлоизолация от алпинисти

Работа във фирма за топлоизолации Енерджи Хаус ЕООД

И през настоящия сезон 2020 година фирма за топлоизолации Енерджи Хаус ЕООД предоставя условия за фирми като подизпълнители и на индивидуални майстори с едно от най-атрактивните заплащания на пазара!

Вие сте алпинисти за топлоизолация и търсите обекти, не искате да имате шефове, искате плащанията да бъдат винаги коректни и при свършването на всеки един обект с включен аванс – Ние сме фирмата за топлоизолации които 23 години Ви предлагаме тези опции.

Вие сте фирма за топлоизолации която няма постоянна ангажираност и може да си позволи поемането на допълнителни обекти – Ние сме вашия партньор

Вие искате да се научите да работите по качествено изпълнение на надеждни и истински енергоспестяващи топлоизолационни решения – Ние сме фирмата която ще Ви научи на най-деликатните и отговорни похвати при изпълнението на нашие всепризнати за най-добри топлоизолации!

Цени и плащания за работа по топлоизолации с нас като подизпълнители

Нашите цени за топлоизолация
Търсите надеждна фирма за топлоизолация – ние сме!

Вижте нашите цени за топлоизолация – както само може да се уверите те са абсолютно коректни и са съобразени с не голямата възможност на масовия българин. Въпреки това ние от фирмата за топлоизолации през годините винаги сме се стараели да Ви предложим едни от най-високите цени за труд по топлоизолациите които предлагаме!

Примени цени за труд на които може да започнете работа веднага във фирмата ни:

Цена за квадратен метър изпълнена топлоизолация от алпинисти:

Цена за труд за квадратен метър топлоизолация която предлагаме е от 20 лева до 25 лева с включени дейности:

  • Лепене на топлоизолационните плоскости – по конкретно задание за всеки обект (като професионалисти би било редно да знаете, че всяка основа била тя бетон или тухла има конкретни техники на залепване)
  • Дюбелиране на залепените топлоизолационни плоскости (минимум 8 до 12 дюбела на квадрат)
  • Шпакловане на поставена мрежа за топлоизолация – предвид всеки обект мрежата варира от 145 гр/кв.м до 180 гр/кв.м
  • Нанасяне на мазилка – предвид всеки обект мазилките може да са както полимерна, така и силиконова – но най-разпространената мазилка която поставяме е минерална драскана

Линейни плащания на нашите изпълнители и подизпълнители на топлоизолации

Както всяка себеуважаваща се фирма за топлоизолации, така и ние плащаме всяка линейна дейност която се извършва от нашите изпълнители и подизпълнители. Плащаме по от 8 до 11 лева на линеен метър обръщане на прозорци и монаж на козирки.

Обръщането на прозорци държим да бъде по технология която уговаряме към всеки един наш обект поради спецификата и техниката за изпълнение, монтажа на козирките включва дюбелиране на козирката към основата и хидроизолирането на фугата между козирката и основата с материал конкретен за всеки индивидуален обект.

Търсите работа по качествено изпълнение на топлоизолации – свържете се с нас от формата ни за контакт с фирмата ни за топлоизолации или директно от бързото набиране което е интегрирано в сайта ни за мобилни устройства!

Знайте, че за 23 години не ощетихме нито един наш партньор по предварително договорените цени и услуги за нито един наш обект! Доверието което изградихме в нашите клиенти е релевантно на доверието което изградихме и в нашите партньори алпинисти, фирми за топлоизолации и монтажници на топлоизолации от скеле!

Заповядайе на необвързващ разговор по бъдещата Ви работа в света на топлоизолациите!