19.06.2024

Фирмата за топлоизолация – 25 години без рекламации!

Търсите отговорна и надеждна фирма за топлоизолация в гр.София? Търсите истински професионалисти с най-голям опит в изолациите? Това сме ние Енерджи Хаус ЕООД! 25 години без рекламации!

ВЪТРЕШНА ТОПЛОИЗОЛАЦИЯ

Търсите качествена вътрешна топлоизолация? Ние сме насреща

Фирма за топлоизолация Енерджи Хаус ЕООД Ви предлага надеждна и качествена вътрешна топлоизолация. Вътрешната топлоизолация се различава значително от външната топлоизолация – полагането на вътрешна топлоизолация се състои от много майсторски умения в предаването на един надежден и много важно – КРАСИВ продукт. Изпълнението на вътрешни изолации от фирма Енерджи Хаус ЕООД се състои в следните основни отрасли и видове материали които Ви предлагаме за вашата надеждна вътрешна топлоизолация.

Системи и изолации за вътрешна употреба

Ние предлагаме надеждни и ефективни вътрешни топлоизолации.

Предлаганите системи за изпълнение са следните

Топлоизолация на покрив
  • Вътрешна топлоизолация с EPS стиропор – 3 см с изпълнение на – залепване на “гребен” на топлоизолационните плоскости , дюбелиране на плоскостите, изпълнение на шпакловка с мрежа, грундиране, изпълнение на гипсова шпакловка, изпълнение на финишна шпакловка – колор кит , грундиране до полагане на латекс с цена за предлагания продукт от 40 лева за квадратен метър
  • Вътрешна топлоизолация – XPS фибран/фибростир – 3 см с изпълнение на – залепване на “гребен” на топлоизолационните плоскости , дюбелиране на плоскостите, изпълнение на шпакловка с мрежа, грундиране, изпълнение на гипсова шпакловка, изпълнение на финишна шпакловка – колор кит , грундиране до полагане на латекс с цена за предлагания продукт от 42 лева за квадратен метър
  • Изпълнение на вътрешна топлоизолация с каменна вата – този метод на вътрешно изолиране се изпълнява чрез сух монтаж – дюбелиране на каменната вата и изпълнението на предстенна обшивка от гипсокартон услугата включва – полагане на камнна вата 4 см – изпълнение на профилна конструкция за монтаж на гипскартон, монтаж на гипскартон – обработка на фуги и снадки , грундиране при цена за квадратен меър от 45 лева.

Всички предложени варианти за вътрешна топлоизолация са екологично чисти и не са вредни за вашето здраве. Много е важно спазването на правилната технология за изпълнение на вътрешни топлоизолации. Ние от фирма номер едно в изолациите Енерджи Хаус ЕООД полагаме “по-книга” вашата нова вътрешна топлоизолация!

Не губете време свържете се още сега с нас за вашата нова вътрешна топлоизолация.

Предимства на вътрешната топлоизолация

  1. Полагането на вътрешната топлоизолация не е съобразено с външните климатични условия – може да бъде изпълнена дори и през зимата
  2. Изпълнената вътрешна топлоизолация придава нов вид и конфорт на помещението в което е изпълнена.
  3. Вътрешната топлоизолация ви гарантира добро енергийно запазване на отоплотелните ресурси
  4. Не се съобразявате със съседите за това дали те искат или не искат да изпълнят външна топлоизолация
  5. При първоначално изпълнена вътрешна топлоизолация и изпълнена в последствие външна топлоизолация вие НЯМАТЕ никакви топлинни загуби!