21.07.2024

Фирмата за топлоизолация – 25 години без рекламации!

Търсите отговорна и надеждна фирма за топлоизолация в гр.София? Търсите истински професионалисти с най-голям опит в изолациите? Това сме ние Енерджи Хаус ЕООД! 25 години без рекламации!

ВИДОВЕ ТОПЛОИЗОЛАЦИЯ

ВИДОВЕ ТОПЛОИЗОЛАЦИЯ

Основните видове топлоизолации с които работим са

EPS топлоизолации – най-широко разпространените изолации

EPS – Neopor – най-добрата дишаща топлоизолация

XPS – Fibran/Fibrostir – идеалната изолация за основи и ситуации с голям термомост.

Топлоизолацията на една сграда или съоръжение е изключително важен фактор за енергоспестяването и намаляването на разходите за отопление. Ние Ви гарантираме изключително качествено положена топлоизолация. Разполагаме с изключителни специалисти които от скеле скеле или по алпийски способ ще направят дома/офиса Ви по-уютен и топъл – разбира се придружено с нашата гаранция – която е СЕДЕМ ГОДИНИ за всеки наш клиент!

КЪДЕ ИЗПОЛЗВАМЕ ТОПЛОИЗОЛАЦИЯ

Предлагаме БЕЗПЛАТНА топлоизолация и хидроизолация, смяна на щрангове и дограма на сгради, които могат да бъдат надстроени в предвид Градоустройствения план на района в полза на фирмата.

МАТЕРИАЛИ ЗА КАЧЕСТВЕНО ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ТОПЛОИЗОЛАЦИИ/САНИРАНЕ1-повърхност;2-фиксиращ ъгъл;3-лепило ;4-топлоизолационна плоскост /ESP,XPS,Neopor/;5-застопоряващ дюбел ;6-фиксираща мрежа;7-мазилка – минерална, силикатна, полимерна, силиконова
Видове Материали за ТоплоизолацияСтиропор – EPSFibran XPSМинерална/Каменна ватаВинилна/Сейдинг ОблицовкаНеопор EPS+ ТоплоизолацияEtalBond ОблицовкаЗА ВАШЕ улеснение подготвихме следните готови пакети за изпълнение на изолиране и саниране на вашия дом/офисВсяка топлоизолация има свойте предимства и недостатъци – в зависимост от обекта на приложение. За да сме Ви максимално полезни моля свършете се с нас за изготвяне на индивидуален план за работа с най-подходящия за ВАШИТЕ нужди материал.  ПАКЕТ 1 – Енерджи Сейв® Сребро – пакетът съдържа монтаж на Енергоспестяваща Топлоизолация от следните елементи:  Стиропор “Stipor” с дебелина 5см, положен чрез залепване на “кюфтета” за възможност на инсталацията да диша плюс от 8 до 12 дюбела на квадратен метър в зависимост от спецификата на обекта.Положена стъкло-фибренна мрежа чрез шпакловка с Мастер-ФиброИзпълнена драскана мазилка на Данел® (положени PvC ъгли с мрежа на всеки завършващ-обкантващ ръб/ вижте цена топлоизолация СТИПОР/АУСТРОТЕРМ/AUSTROTERM 5см в сайта на фирмата свързан с цени на топлоизолация, нашите цени топлоизолация са максимално атрактивни и съобразени с вашите изисквания за качествени положени материали и перфектно изпълнение на топлоизолацията. Цената за топлоизолация в гр.София.Фирма Енерджи Хаус ЕООД е максимално конкурентна с цена топлоизолация за СОФИЯ
ПАКЕТ 2 – Енерджи Сейв®Злато– пакета съдържа – монтаж на Енергоспестяваща Топлинноизолационна система от :
– Стиропор “Austroterm-Germany” с дебелина 5 см. положен зрез залепване на “кюфтета” за възможност на инсталацията да диша плюс от 7 до 10 дюбела на квадратен метър в зависимост от спецификата на обекта.
– Положена Чешка стъкло-фибренна мрежа чрез шпакловка с Мастер-Фибро
– Изпълнена драскана мазилка на Теразид®
(положени PvC ъгли с мрежа на всеки завършващ-обкантващ ръб/ вижте цена топлоизолация Стиропор 5см в сайта на фирмата свързан с цени на топлоизолация, нашите цени топлоизолация са максимално атрактивни и съобразени с вашите изисквания за качествени положени материали и перфектно изпълнение на топлоизолацията. София – Цената за топлоизолация на фирма Енерджи Хаус ЕООД е най-конкурентно способната цена за топлоизолация в СОФИЯ!
Вижте най добрата цена за топлоизолация в София от Оферта за топлоизолация
  

Уважаеми посетители и бъдещи наши клиенти, по-горната информация е основополагаща в ценообразуването и изпълнението на повече от 70% (седемдесет процента) от топлоизолациите в гр.София! Ние сме пионерите в тази сфера в столицата, ние въведохме повечето технически и ценнобразуващи политики! Да конкуренцията не се спря да “копира” с леки изменения нашето съдържание, но истината е, че не успяха да Ви заблудят в правилния избор за фирма за топлоизолация в гр.София!

Благодарим Ви за което! Благодарим Ви за огромното доверие през изминалите вече СЕДЕМНАДЕСЕТ ГОДИНИ, 23 години изолации БЕЗ НИТО ЕДНА РЕКЛАМАЦИЯ! Добре ли е?