28.05.2024

Фирмата за топлоизолация – 25 години без рекламации!

Търсите отговорна и надеждна фирма за топлоизолация в гр.София? Търсите истински професионалисти с най-голям опит в изолациите? Това сме ние Енерджи Хаус ЕООД! 25 години без рекламации!

Цени на топлоизолация

Нашите цени за топлоизолация от фирмата ни която 25 години Ви предлага надеждни изолационни решения без аналог!

Внимание – всички цени за топлоизолация на страницата ни не са актуални поради ежемесечното увеличение на строителните материали! За точна цена и оферта за топлоизолация моля попълнете формата последвайки връзката! Имайте предвид, че офертите са с максимален срок на валидност от един месец, поради описаните увеличения на материалите за топлоизолация!

Благодарим Ви за огромното доверие! Винаги е оправдано!

Най-голямата гаранция за топлоизолации е при нас!Какво да очаквате от нашите ценови предложения за външни топлоизолации и изпълнение на едни от най-добрите фасадни решения?

Фирма за топлоизолации Енерджи Хаус ЕООД предлага на новите си клиенти (старите ни клиенти са вече над 38 000 българи, имаме само доволни и лоялни клиенти за вече двадесет и пет години) изключително изгодни цени и условия за сключване на договорни отношения по изпълнение на нови и качествени топлоизолационни системи за гр.София и страната.

За да започнете с информираността си относно нашите ценови предложения моля изберете ако вече сте се спрели на конкретен топлоизолационен материал:

 • Цена за топлоизолация с Неопор
 • Цена за топлоизолация със Стиропор ЕПС/EPS
 • Цена за топлоизолация с Фибран/Fibran XPS

Предлагаме най-добрите материали за външна изолация на фирмите:

Най-точно и сигурно ще е да поддадете заявка за изготвяне на оферта за топлоизолация от нашата специално пригодена за нуждите Ви форма за изготвяне на най-доброто решение за вашата фасада!

Или вижте комбинираните предложения за най-масовите топлоизолации които предлагаме:

Специални цени за топлоизолация с Неопор Austrotherm за гр.София

Когато стане дума за надежден топлоизолационен материал, то тогава предлагаме разбира се топлоизолация Неопор, тази топлоизолация е една от най-добрите, най-предпочитаните и най-полаганите!

Стига с най-най! Ние Ви предлагаме супер цени за изпълнение на топлоизолация с Неопор от алпинисти за гр.София за договори сключени до м.Август 2020 година!

 • Цена за топлоизолация с Неопор с дебелина от 5 см – 75 лева за квадратен метър завършена топлоизолация!
 • Цена за топлоизолация с Неопор с дебелина от 6 см – 80 лева за квадратен метър завършена топлоизолация!
 • Цена за топлоизолация с Неопор с дебелина от 8 см – 85 лева за квадратен метър завършена топлоизолация!
 • Цена за топлоизолация с Неопор с дебелина 10 см – 95 лева за квадратен метър завършена топлоизолация!

Нашите цени за за изпълнение на външни изолации от алпинисти за гр. София! Ако желаете да изолирате къщата/сградата – вземете Вашата индивидуална оферта!

Вижте и нашата цена за топлоизолация с Neopor BASF

Пакетната цена включва:

 1. Безплатен оглед на апартамента, жилището, имотът Ви в рамките на гр.София
 2. Безплатна консултация от едни от най-старите експерти в изолациите в столицата!
 3. Работа по топлоизолацията Ви от най-добрите алпинисти в столичния град или най-добрата услуга по топлоизолацията на къщата
 4. Работа в срок, нашите експертни майстори се славят със супер високото качество което предлагаме и с голямата продуктивност на работата!
 5. Изпълнената топлоизолационна система включва всичко необходимо като дюбели съобразно дебелината на изолацията, качествено лепило за топлоизолация, бяла шпакловка за топлоизолация, ПВЦ мрежа – висок клас 160 гр/кв.м, ПВЦ ъгъл с мрежа, минерална драскана мазилка с големина на зърното от 2мм – в бял/кремав цвят!

И всичкото това от хората които поставиха хиляди топлоизолации в гр.София! Хората които на нито една изолация не написаха нито телефона си нито интернет сайта си като външна реклама – Да уважаеми бъдещи клиенти, нашата най-силна реклама е Вашето удовлетворение от работата с нас и препоръките ни от уста на уста.

Възползвайте се още сега, сключете договор на най-добрите цени за топлоизолация!

Както винаги най-добрите цени за топлоизолация са при нас!

Уважаеми бъдещи клиенти, посетители и конкуренция,

По-добри от нас в топлоизолацията на къщи няма!

Не е лъжа ако кажем, че именно нашата скромна фирма за поставяне на изолации е пионер в технологиите и ценообразуването на топлоизолациите, всички Вие уважаеми фирми за монтаж и поставяне на топлоизолация не веднъж сте влизали във фирмените ни сайтове за да сравните цените си по нашите цени изготвени от технически грамотния ни екип, не веднъж сте влизали  за да черпите от нашия двадесет и три годишен опит в качественото полагане на топлоизолации! Сега отново ще Ви отправим поредното предизвикателство – ще обявим цените ни за качествените ни топлоизолациони системи и за сезон 2023 година!

Нашите цени за изпълнение на топлоизолация са винаги съобразени с надеждността на използваните материали и високоплатения труд на нашите монтажници и технолози!

За Неопора – най-добрият топлоизолационен материал

NEOPOR® на BASF е топлоизолационен материал от ново поколение, с графитен състав. Физическите параметри на NEOPOR®/Неопор го правят идеален за топло и шумоизолация на сгради и съоражения, осигурявайки прекрасен изолационен ефект.

Неопорът - най-добрата топлоизолацияСекретния състав, който прави NEOPOR® продукт единствен по рода си, е графитът. Графитните частици, вградени в структурата на материала, играят много важна роля в процеса на съприкосновение между топлоизолационния материал и околната среда. Или по точно възпрепятстват преминаването  топлинните лъчи като отразяват излъчването, намалявайки чувствително топлинното поглъщане на материала. Графитът със своите уникални свойства отразява и възпрепятства преминаването на инфрачервените и UV лъчи, което го прави освен прекрасен изолатор и сигурен защитник от проникване на радиация в сградата. Именно поради тези фактори Неопорената топлоизолация е с гаранция за живот от над 35 години , докато гаранцията за живот на EPS топлоизолацията е 15-20 години.

НИЕ ОТ ФИРМА ЗА ТОПЛОИЗОЛАЦИИ – ЕНЕРДЖИ ХАУС ЕООД ПРЕДЛАГАМЕ НА ВАС – НАШИТЕ КЛИЕНТИ И ПРИЯТЕЛИ МИНИМАЛНА ГАРАНЦИЯ ЗА КАЧЕСТВО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ТОПЛОИЗОЛАЦИОННИ СИСТЕМИ С NEOPOR BASF ОТ СЕДЕМ ГОДИНИ (7г), ПРИ ОКОМПЛЕКТОВАНЕ НА НАЙ-КАЧЕСТВЕНИЯ ТОПЛОИЗОЛАЦИОНЕН МАТЕРИАЛ НА БЪЛГАРСКИЯ ПАЗАР – НЕОПОР BASF С МАТЕРИАЛИТЕ НА ФИРМИТЕ – Terazid , Ceresit , Weber , Baumit (Наши дългогодишни партньори)  ПОЛУЧАВАТЕ ПО НАД 10 ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ КАКТО НА ТОПЛОИЗОЛАЦИОННАТА СИСТЕМА била тя на ТеразидЦерезитВебер или Баумит така и 10 ГОДИНИ Гаранция на качествено положения труд при изпълнение на топлоизолационни системи по фасади!

BASF Германия успя да намали коефициента на топлопроводимост λ, вграждайки молекули графит в структурата на материала. Графитът има свойството да отразява и разпръсква топлината, подобрявайки осезаемо топлоизолационните свойства на материала.

NEOPOR® с плътност 25kg/m2 постига по добри топлоизолационни качества от  XPS / екструдиран полистирол/  дебелина от 5 см !
Добрата топлоизолация която се постига с този топлоизолационен материалв една сграда или дори в едно жилище , на практика понижава с до 60% нуждата от допълнителни отоплителни процеси.

И разбирасе къде ако не при нас от Енерджи Хаус ЕООД ще намерите подобна цена за качествено изпълнение на топлоизолация с НЕОПОР а именно :

Цена на квадратен метър цялостно изпълнениена на топлоизолационна система с Неопор/Neopor Basf 5см

Включващо:

-Лепило за топлоизолации

-Дюбели за монтаж на топлоизолации мин.8 до 10 бр/кв.м

-Стъклофибърна мрежа върху топлоизолация 160гр/кв.м

-Шпакловка за топлоизолация – бяла

-Минерална драскана мазилка – бяла

Разбира се с нашата 7 годишна гаранция !

С ГАРАНЦИЯТА ЗА КАЧЕСТВО НА СТРОИТЕЛНА ФИРМА –  ЕНЕРДЖИ ХАУС ЕООД

Вече 25 години полагаме качествена хидроизолация и топлоизолация, вече двадесет и пет години с грижа за Вас и вашето спокойствие!

ЦЕНИ ЗА ТОПЛОИЗОЛАЦИЯ СЪС СТИРОПОР

ТОПЛОИЗОЛАЦИИ СУПЕР ЦЕНИ

Супер промоция до края на Юни.EPS Austroterm до края на м.Юни – 0885 288 217 запазете си място сега …

За полагане на топлоизолация-саниране на цял вход на панелна сграда – 75 лв/кв.м

За полагане на топлоизолация-саниране на индивидуално жилище с квадратура под 70кв.м за изпълнение – 80 лв/кв.м

Материалите които включва Промоционалната цена на фирмата са :

 • Монтаж на EPS стиропор Austroterm / 12-14 кг/м3 / ( Лепило – Мастер Термо )
 • Дюбелиране с качествен дюбел-пирон за бетон / 8-10бр/кв.м / ( ф 8 )
 • Полагане на гео-текстилна / стъклофибърна мрежа (145 гр/кв.м)
 • Полагане на PVC ъгли с мрежа за качествено оформяне на топлоизолацията
 • Шпакловане на положената мрежа с Мастер Фибро ( бял цвят)
 • Полагане на Драскана Мазилка – Мастер или Данел ( за бял цвят )

Фирма Енерджи Хаус ЕООД – качествено изпълнение на топлоизолация. Обадете се сега и попитаите за евентуално подпомагане от Европеиските Фондове за Развитие на Енергийната Ефективност 0885288217

Уважаеми клиенти В нашия информационен сайт видове топлоизолации ще Ви запознаем с предимствата и недостатъците на всеки отделен материал за топлоизолация.

Ще разгледаме следните мащабно приложими топлоизолации а именно:

EPS видове и цени – за многзина това е Стиропор или Експандиран Полистирол

XPS – това е съкращението на Фибран / макари и това да е марка на производител/ или Екструдиран Полистирол

Neopor – това е така известния черен стиропор , ние от Енерджи Хаус ЕООД го препоръчваме искренно на нашите клиенти поради качествата който ще оточним специално за Вас нашите бъдещи клиенти в настоящият информационен сайт

Благодарим Ви че избрахте нашия сайт да се информирате относноцените за топлоизолациите в строителството. Окончателна цена ще получите след провеждането на безплатен оглед за територията на гр.София!

2 thoughts on “Цени на топлоизолация

 1. Имаме за саниране стена на 4-ти етаж с размери 7 х 2.60 . Можете ли да поемете услугата, и на каква цена /при 10 см. дебелина на изолацията/ и в какъв срок?

 2. Здравейте интересувам се от оглед за къща намираща се в с.Равно поле община Елин Пелин от изолазия и до завършен вид мазилка

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *