18.04.2024

Фирмата за топлоизолация – 23 години без рекламации!

Търсите отговорна и надеждна фирма за топлоизолация в гр.София? Търсите истински професионалисти с най-голям опит в изолациите? Това сме ние Енерджи Хаус ЕООД! 23 години без рекламации!

Топлоизолация от алпинисти – решения!

Търсите решение за изпълнение на Вашата нова външна изолация от алпинисти?

Знаете ли, че има фирма в гр.София която предлага тази услуга вече 25 години и няма нито една рекламация?

Попаднахте на точното място – нашият сайт който Ви предлага да се информирате за услугите които предлагаме свързани с качествено и надеждно изпълнение на външни фасади чрез топлоизолация по алпийски способ!

Представяме Ви обект в кв.Света Троица – срок на изпълнение два работни дни!

Два дни разлика!
Клиентката която ни гласува доверие пожела изпълнение на 5 см топлоизолация с Неопор и минерална драскана мазилка, обърнахме прозорците с 2 см XPS Фибран и изпълнихме едно специално решение – скрихме съществуваща конструкция с армирано стъкло зад топлоизолацията!

Първото което Ви интересува е каква е цената за топлоизолация от алпинисти?

Доста разбираем въпрос, в несигурните времена в които живеем нормално е това да е първото нещо което Ви интересува, но има едно голямо НО – гарантирано най-ниската цена за топлоизолация е съвкупност от некачествени материали и нископлатен труд! Не избирайте най-ниската цена за топлоизолация от минимум трите оферти за изолация които ще получите от различните фирми! Примерът по-горе е за изпълнение на външна топлоизолация Neopor 5 сантиметра дебелина с качествена топлоизолационна система Ceresit – общата цена включваща доставка на материалите, изпълнение и завършване на проекта е 2500 лева към м.Юли 2023 година от алпинисти! Както сами може да забележите ние сме единствената фирма за външна изолация и изпълнение на фасади която открито публикува реалните цени на извършваните от нас топлоизолации!

Вземете вашата оферта за топлоизолация още сега и решете проблема с предстоящата топлоизолация!