18.04.2024

Фирмата за топлоизолация – 23 години без рекламации!

Търсите отговорна и надеждна фирма за топлоизолация в гр.София? Търсите истински професионалисти с най-голям опит в изолациите? Това сме ние Енерджи Хаус ЕООД! 23 години без рекламации!

Изпълнение на топлоизолация на къща с 10 см Неопор BASF 2024

Как се разделяме с усмивки и добри впечатления от съвместната ни работа!

Топлоизолация за къщата през 2024

Уважаеми клиенти, скъпи посетители. Ние от фирмата за топлоизолации на къщи Енерджи Хаус ЕООД имаме удоволствието да Ви съобщим, че работния сезон 2024 година започна!

И тази година, както през изминалия вече четвърт век може да разчитате на нас за Вашата надеждна, красива и дълготрайна фасада на къщата и сградата Ви!

В ход е попълването на работния ни график, така, че ако сте решили тази 2024 година да изпълните фасадите на имота си използвайте нашият конфигуратор за оферта за топлоизолация, за да можем да се свържем с Вас, да извършим безплатен оглед и консултация и да стартираме заедно процеса по „обличането“ на къщата Ви с нова красива и ефективна премяна!

Представяме проект – къща изпълнена с 10 см Неопор BASF със скеле в гр.Костинброд, помощни материали – лепила и шпакловки Baumit, силикат-полимерна мазилка Ceresit, декоративно оформление в два цвята! Благодарим на поредното семейство доверило ни къщата си. Резултатът говори ясно както за нашия професионализъм, така и за вниманието в детайла!

Каква е цената за топлоизолация на къща със система Неопор?

Знаете, че цената за топлоизолация на къщата Ви варира в огромни амплитуди, чудно как всеки изпълнител намира все нови и нови детайли които да сметне. При нас не е така, откритостта и честността са водещи при нас, Лесно може да се ориентирате в цената за топлоизолация на къщата Ви през 2024-та година. Измерете дължините на фасадите на имота Ви, умножете ги по височината, сборът умножете по от 130 до 150 лева за EPS топлоизолациите (съответно за Стиропор и Неопор) с качествени материали на Baumit, Mapei и Ceresit или по 180 лева за каменна вата 10 см с плътност от 120 кг/м3 – толкова е лесно и честно, да!

Цена за изпълнение на топлоизолация на къща с описаната система през 2024 година – 150 лева на квадратен метър включваща всичко необходимо за да Ви гарантираме уют, красота и топлина!

В тези цено влиза абсолютно всичко – скеле, транспорт, труд, материали, сертификати и разбира се изчистването на строителната площадка. Това за нас е честно и открито и заставаме с 25 годишното си име зад всяка една наша оферта и изпълнение!

Благодарим Ви, че стигнахте до тук – благодарение на любознателността Ви получавате 10% отстъпка от цените ни за топлоизолация на къщи за всички договори сключени до 15.04.2024г.