19.06.2024

Фирмата за топлоизолация – 25 години без рекламации!

Търсите отговорна и надеждна фирма за топлоизолация в гр.София? Търсите истински професионалисти с най-голям опит в изолациите? Това сме ние Енерджи Хаус ЕООД! 25 години без рекламации!

Каква е цената за топлоизолация през 2023?

Отговорът на въпроса Каква е цената за топлоизолация през 2023 година е това което всеки собственик го интересува – колко ще плати за новата си фасада, как се определя цената за топлоизолацията на къщата му, как се определя цената за изпълнението на топлоизолацията на апартамента му от алпинисти – колко струва скелето, какво точно включва нашата цена за топлоизолация?

ВЗЕМЕТЕ ВАШАТА ОФЕРТА ЗА ТОПЛОИЗОЛАЦИЯ и разберете най-точно колко ще струва изпълнението!

Как се определя цената за изпълнение на топлоизолация?

За да е точно и ясно ние от фирма за топлоизолации Енерджи Хаус ЕООД и този път ще заложим на абсолютно прозрачната и коректно представена информация относно ценообразуването на нашата услуга „топлоизолация“

Вашата цена за бъдещата ви топлоизолация най-общо казано включва следните дейности и разходи:

  • Транспортни разходи – в това число влизат от огледа до транспорта на работниците и доставката на материалите, скелето и извозването на строителните отпадъци
  • Разходите за материали, консумативи и машини
  • Разходите по труд за изпълнение на качествената услуга която предлагаме вече повече от 25 години.

Каква е цената за топлоизолация на къща?

Определянето на крайната цена за изпълнение на новите фасади на къщата ви включва следните разходи:

Да приемем, че къщата Ви е с площ от 200 квадратни метра (плътна квадратура с включени отвори на прозорци и врати), намира се на 20 километра от центъра на гр.София, желаете да бъде изпълнена с 10 (десет) сантиметра топлоизолация Неопор с плътност 18-21 кг/м3, искате да бъдат изпълнени две ръце шпакловка и качествена силикон-полимерна оцветена мазилка.

Срокът за изпълнение на проекта Ви е приблизително 25 дни от бригада майстори за топлоизолация с 4 майстора и един помощник.

Цената за топлоизолация на къща през 2023 година, разходи:

  • Скеле – доставка, изграждане, демонтаж и извозване – 12 лева на квадратен метър = 2400 лева.
  • Материали – доставка – добра система, такава каквато предлагаме от нашата фирма за топлоизолация включваща груд за основата, лепила за топлоизолация Ceresit, топлоизолационни плоскости 10 см Неопор, ПВЦ мрежа (160гр/кв.м) Ceresit, дюбели 8-10бр/кв.м, шпакловка с фибри – две ръце Ceresit/Mapei, грунд преди мазилка, мазилка тип силикон-полимерна Ceresit/Baumit, 2 см топлоизолация XPS за обръщане на прозорци и отвори, ПВЦ ъгли и водооткапващи профили, APU лайсни около прозорци и отвори – цената на тази система е 45 лева на квадратен метър или 9000 (девет хиляди) лева
  • Труд – трудът който плащаме на майсторите ни е 50 лева на квадратен метър, плюс разходите по осигуровки 12 лева/ден, медицински застраховки 5 лв/ден или 10 000 труд + 1500 лева осигуровки + 625 лева застраховки или 12250 лева
  • Получавате 10 години пълна гаранция която предлагаме на всеки наш клиент доверил ни къщата си!

Общата цена за изпълнение на вашата къща по описаните критерии е: 2400 лева с ДДС което обективно погледнато е 120 (сто и двадесет) лева на квадратен метър – това е честно и открито дефинираната цена на която може да разчитате при работа с нас – без скрити неща, без от „колегите“ – монтажът на ъглите се плаща допълнително, без подлепванията за изправяне на равнини се доплащат допълнително – чисто и открито! Все пак Вашето доверие с което ни удостоявате вече 25 години е и отговорност за прозрачност и честност!

Вземете сега вашата оферта за топлоизолация и се впишете в нашия график на работа през настоящата 2023 година.

Всяка цена за топлоизолация под описаната не отговаря на следните критерии:

  • Качество на топлоизолационната система – видове вложени материали (разбира се на пазара има по-евтини варианти за изпълнение като лепила, шпакловки, мрежа, ъгли) но не може да отговорят на изискванията ви за максимална здравина, качество и най-важното – Енергийна ефективност! Може да не се вложат водооткапващи профили, AUP лайсни, да се спести от една ръка шпакловка, да се сложат по-малко дюбели, да се сложи по „лек“ топлоизолационен материал, но това ние от фирма за топлоизолации Енерджи Хаус ЕООД не можем да Ви го предложим защото на нас разчитате точно за качествено изпълнение на дълготрайни и истински топлоизолационни системи.
  • Качеството на труда – разбира се, че пазара на труда е свободен и може да ангажирате просто някоя бригада която да Ви изпълни фасадите – без да са със застраховки, да не са на трудови договори – следователно без осигуровки, да не работят качествено. Въпрос на личен избор – но във времето ще се питате защо избрах по-евтината цена с нищожните 10 лева на квадратен метър.
  • Контрол и гаранционен фонд. Всеки може да Ви предложи по-ниска цена, но как ще Ви гарантира, че ако стане нещо след година-две ще дойде да Ви окаже съдействие и да отстрани повредата? Ние от фирмата за външни изолации Енерджи Хаус ЕООД можем спокойно да се похвалим, че за вече 25 години нямаме рекламация – това се постига точно с това перо, контрол на работата и възлагането на изпълнението на доказани изпълнители в годините.

Благодарим Ви за доверието и през настоящата 2023 година! Запазете своята бригада още днес! Юни месец е, а вече записваме за Септември за някои от бригадите ни! Разполагаме и с бригади които могат максимално експресно да са на Ваше разположение! Просто се свържете с нас!

С уважение Д. Петков – Управител