19.06.2024

Фирмата за топлоизолация – 25 години без рекламации!

Търсите отговорна и надеждна фирма за топлоизолация в гр.София? Търсите истински професионалисти с най-голям опит в изолациите? Това сме ние Енерджи Хаус ЕООД! 25 години без рекламации!

Качествени топлоизолационни решения за вашата къща

Каква е цената за топлоизолация на къща?

Време е за саниране чрез топлоизолация на къщата? Изборът на фирма за топлоизолация 23 години е лесен за гр.София и страната!

Уважаеми посетители на нашия фирмен сайт, благодарим Ви за 23 годишното доверие при изпълнение на топлоизолации, хидроизолации и саниране на домовете Ви!

Ако Ви предстои качествена топлоизолация/саниране на къщата Ви и вече сте опитали да разберете крайната цена за цялата работа по имота Ви ще сте се сблъскали с меко казано странните подходи на много „колеги“. В настоящата статия ще дадем насоки и конкретни примери за това колко струва топлоизолация на къща. Сами сте забелязали огромния ценови диапазон на предлаганите услуги от всички фирми за саниране на къщи.

Най-добрият пример е реализирания!

Нека примера за истинска топлоизолация на къщата Ви да бъде даден с фрапиращ за изпълнение пример.

Нека започнем от самото начало за Вашата нова къща – санирана, реновирана и топлоизолирана и най-важно: Колко би струвало всичко – това е причината която Ви доведе тук.

Първо и най-резонно е да се информирате за видовете материали с които се изпълнява качествено саниране и топлоизолация. Ние от фирма за саниране и топлоизолация Енерджи Хаус ЕООД предлагаме единствено и само най-добрите материали за вашата бъдеща топлоизолация на къщата, апартамента и имота Ви.

Следва търсенето на надеждна фирма за топлоизолация, най-важния момент – трябва да сте сигурни, че няма да попаднете на някой фантом, на някои некоректни хора или на хора които от скоро се занимават с тази изключително специфична и отговорна работа каквато е енергийната ефективност и визуално оформление на Вашата къща. Ние от Енерджи Хаус ЕООД вече 23 години предлагаме качествени услуги по изпълнение на Вашите изолации и най-важното, за всичкото това време, за огромното доверие с което винаги се обръщате към услугите ни НИЕ НЯМАМЕ НИТО ЕДНА РЕКЛАМАЦИЯ И НИТО ЕДИН ОЩЕТЕН КЛИЕНТ!

Цената на топлоизолацията на къщата – да се върнем на това което Ви доведе тук.

Приложеният пример е за бюджетно решение – цялостно саниране и реновиране на къща която никога не е имала мазилка и завършен вид – над 30 години е била оставена на атмосферните влияния и на лютата балканска зима. Примерът е красноречив защото с определен нисък бюджет трябваше да създаден продукт който да отговаря на истинска енергийна ефективност, да е сравнително евтин (ниска цена за топлоизолация на къща) и да е дълготраен.

След проведени огледи и взимане на решения стигнахме до компромисен вариант:

Избрахме топлоизолационната система да бъде изпълнена с:

8 см Неопор Austrotherm

Лепило Ceresit CM11

Бяла шпакловка EuroMix с фибри

Минерална драскана мазилка Plaster с едрина на зърното от 2мм.

Обръщането на всички прозорци и отвори направихме с Fibran 2см

Монтирахме навсякъде водооткапващи ъгли и PVC ъгли с мрежа

Използвахме качествени дюбели за топлоизолация за тухла с дължина от 130 мм

Вложихме здрава и материалопоглъщаща мрежа за топлоизолация от 160 гр/кв.м

Ограничихме всички термомостове под формата на тераси, колони и страници с Fibran 4см.

Транспортирахме, построихме и разглобихме 350 кв.м фасадно рамково скеле.

Изчистихме все едно не сме били там – както правим с всеки наш обект за топлоизолация.

И не на последно място – издадохме най-голямата гаранция с която се славим от СЕДЕМ ГОДИНИ.

Крайна цена на услугата 16 500 лева – ето толкова струва топлоизолация на къща!

Получете вашата оферта за топлоизолация която ще е съобразена с Вашия бюджет и възможности, предлагаме и разсрочено безлихвено изплащане. Последвайте връзката или използвайте нашия интерактивен бутон за връзка с нашето звено за огледи и консултации – 23 години огледите за територията на гр.София са безплатни!