19.06.2024

Фирмата за топлоизолация – 25 години без рекламации!

Търсите отговорна и надеждна фирма за топлоизолация в гр.София? Търсите истински професионалисти с най-голям опит в изолациите? Това сме ние Енерджи Хаус ЕООД! 25 години без рекламации!

Как да изберем правилната фирма за бъдещата топлоизолация на къщата ни?

Изборът на фирма за топлоизолация на къщата?

Как да изберем фирма за топлоизолация на къщата ни?

Изборът на точната фирма за изпълнение на качествена, надеждна, дълготрайна и не на последно място истински енергийно ефективна топлоизолация за къщата минава през основните въпроси с които е редно да се съобразим:

 1. Първо и най-важно е не колко ще ни струва Офертата за топлоизолация на къщата, а от колко време въпросната фирма практикува дейностите за които я търсим! Ние от фирма за топлоизолации Енерджи Хаус ЕООД вече 27 години работа нямаме нито една рекламация!
 2. Второ също толкова важно разбира се е цената за топлоизолация която ще ни предложи фирмата, това е комплексна калкулация която включва всичко, а именно – доставка на нужните материали, доставка на нужното скеле, труд по изпълнение на всяка една дейност съпътстваща бъдещото саниране на домът Ви – точно и ясно калкулирано, без скрити и възникващи разходи.
  Пример – една бъдеща топлоизолация на къща включва както всичко изброено по-горе, така и:
  – Демонтаж на водостоци
  – Обмазване с масло/лак на съществуващ сачак под покрив
  – Скриване на препятствия, премахване на недействащи керамични „чашки“ на енергото
  – Обработка на щурцове около прозорци и отвори
  – И всяка дейност от която има нужда клиента
 3. Трето но не и по важност е точна и синтезирана графика за бъдещото изпълнение на къщата Ви с описани ясно всички дейности една по една които ще бъдат изпълнени, описани всички материали които ще бъдат вложени – придружени със сертификатите им, точно разписание на етапите на работата и съпътстващите дейности по бъдещата топлоизолация на къщата Ви.

Вземете Вашата оферта за топлоизолацияНе разчитайте на най-ниските цени за топлоизолация, те крият излишни нерви, несигурност и незадоволителен резултат. Ние от фирма за топлоизолации Енерджи Хаус ЕООД ще подходим с огромният ни опит и професионализъм към вашите нужди за надеждна, истинска и дълготрайна бъдеща топлоизолация на къщата Ви! За целта може да се свържете с нас още сега чрез интегрирания бутон за бързо набиране и връзка с мобилната ни група за огледи на бъдещи топлоизолации или да попълните едно запитване за изготвяне на Оферта за топлоизолация което би Ви отнело до две минути благодарение на изключително опростената форма за събиране на достатъчна информация за подготвяне и представяне на Вашата бъдеща най-добра оферта за топлоизолация!

Благодарим Ви за 27 годишното доверие – развиваме се заедно, с Вас нашите приятели!