28.05.2024

Фирмата за топлоизолация – 25 години без рекламации!

Търсите отговорна и надеждна фирма за топлоизолация в гр.София? Търсите истински професионалисти с най-голям опит в изолациите? Това сме ние Енерджи Хаус ЕООД! 25 години без рекламации!

Когато качеството има значение- при нас!

Екстремните ситуации изискват екстремни решения – топлоизолация с Неопор на 11 етаж

Топлоизолация с Неопор 10 см BASF от алпинисти.

Току що започнат обект на 11-ти от 13 етажа ЕПС жилищен блок, започнахме изграждане на топлоизолационна система състояща се от Неопор BASF 10 см с крайно покритие минерална мазилка. Предизвикателството започна след като установихме, че цялата мазилка на фасадите е компрометирана и е задължително нейното сваляне, за да може освен да предложим най-доброто изпълнение по монтаж и надеждност на топлоизолации с които се славим, а и да осигурим спокойствие на преминаващите граждани.

Най-сигурната изолация е здравата топлоизолация.

Не случайно за 23 години нямаме нито една рекламация за нашите топлоизолации, за да продължи това да е така ние винаги ще Ви предлагаме оптималните и максимални решения за бъдещото изпълнение на вашите фасади. Да, трудно се обрушва мазилка особенно когато висиш на 11-тия етаж и парчета от компрометираната (дебела близо 2 см мазилка) летят надолу. Трябва да обезопасиш всички възможни прозорци на хората, да бъде обезопасен огромен периметър на кота нула. Но ефекта си заслужава – надеждна и сигурна топлоизолация с нашата СЕДЕМ ГОДИНИ пълна гаранция – най-голямата гаранция за топлоизолации която може да получите!

Ако искате и вашето жилище да е надеждно и качествено топлоизолирано проверете нашите цени за топлоизолация и по-конкретно цени за топлоизолация с Неопор от приложените по-долу връзки.

Нашите цени за топлоизолация

Цени за топлоизолация с най-разпространените топлоизолационни материали

Цени за топлоизолация с Неопор BASF – най-добрата топлоизолация!

Заявете напълно безплатен оглед и консултация в рамките на гр.София като попълните нашия конфигуратор за оферта за топлоизолация.