• Система за топлоизолация с 8 см Неопор за ЕПК апартамент
    Топлоизолация по алпийски способ на ЕПК блок

Разбира се, че и през 2018 година най-добрата топлоизолация за дома Ви е при нас!

Искате ли да спечелите 300 лева от предстоящата Ви топлоизолация само защото сте посетили страницата ни?

  • Разбира се, кой ли не иска!

 

Промоция за топлоизолация в София!

За целта трябва да се свържете с нас (ако използвате мобилно устройство за достъп до страницата ни от бързия бутон – обаждане), да направим оглед на жилището Ви в гр.София който искате да топлоизолирате и да сключим договор (с нашата най-голяма гаранция при монтаж на топлоизолации) с нашите най-добри цени за топлоизолация в София. Както знаете, фирма за външни изолации “Енерджи Хаус” ЕООД е 21 /двадесет и една/ години лидер в монтажа и полагането на топлоизолации по алпийски способ, разполагаме и с фасадно скеле, а къщите които изпълняваме са в Архитектурните списания като най-добре санирани и обновени стари сгради!

Веднага от крайната цена на цялостната услуга Ви се приспадат 300 лева – което е близо 7 /седем/ квадратни метра от бъдещата ви изолация, цифра равняваща се на пълната гаранция която предлагаме на всеки един наш клиент!!

Видове договори за топлоизолация които предлагаме:

При подписване на договор 50 % (петдесет процента) от крайната сума, при завършване на работата по монтаж на външна изолация остатък в размер на 50% (петдесет процента)

При подписване на договор за топлоизолация 30% (тридесет процента) при започване на работата по монтаж на външната ви изолация 40% (четиридесет процента) при завършване на работата и предаване на обекта 30% (тридесет процента)

Възможно е и индивидуално договаряне предвид вашите възможности.

Единствената фирма за топлоизолация в София която се интересува от Вашата финансова възможност! Предлагаме също така единственото по рода си БЕЗЛИХВЕНО РАЗСРОЧЕНО ИЗПЛАЩАНЕ за вашата бъдеща топлоизолация – просто попитайте по телефона!

Промоцията за сключен договор за топлоизолация важи до края на месец Март 2018 година, а вие спечелихте току що 300 /триста/ лева! Честито!

Благодарим Ви за огромното доверие през годините към фирмата ни, Вие сте нашия стимул да продължаваме да внедряваме нови технологии, материали и способи при изпълнението на най-качествените външни фасадни решения за домовете Ви в столицата!

Екипът на Строителна фирма “Енерджи Хаус” ЕООД

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *