• Система за топлоизолация с 8 см Неопор за ЕПК апартамент
    Топлоизолация по алпийски способ на ЕПК блок
Надеждна и сигурна икономия на енергия за отоплението на дома ви.

Истинската топлоизолация има нужда от истински материал – BASF Neopor

Искате истинска топлоизолация от нашата фирма чрез алпинисти? Така да е, предлагаме най-доброто решение за жилището Ви – топлоизолация с NEOPOR BASF 8 см на най-добра цена!

Много е лесно в днешно време да изберем най-доброто, какво ни трябва, дума от добронамерен съсед, информация и правилната цена на бъдещата ни топлоизолация! Ние от фирма за външни и вътрешни топлоизолации Енерджи Хаус ЕООД ще сме третия вариант на изборът Ви! Ще ви представим директно, от строителната площадка как трябва да изглежда вашата бъдеща топлоизолация с Неопор БАСФ, в приложеното видео може да се запознаете с нашата работа от месец Април 2016 година по поставяне на най-добрата външна топлоизолация от алпинисти:

След като прочетете цялата статия ще потърсите този телефон 0885/288 217 – Мобилна група за безплатни огледи  за гр.София

В споделеното видео може да видите надеждното и дълготрайно решение което предложихме и изпълнихме на два един под друг апартаменти в панелна сграда чрез изпълнението на Neopor BASF.

Ако ще е топлоизолация то да е Неопор, ако ще е на най-добра цена за топлоизолация то да е при нас!

Всички сме на ясно, че всеки ще похвали своя труд, своя опит и своите предимства, но всички знаем, че най-накрая всичко опира до цена на бъдещата топлоизолация!

Именно по този въпрос уважаеми посетители на нашия сайт за топлоизолации Ние от фирмата за топлоизолации в София Ви предлагаме лимитирано ценово предложение за изпълнение на топлоизолация Неопор БАСФ 8 см изпълнено от алпинисти придружено с нашата задължителна СЕДЕМ годишна пълна гаранция!

Нашата цена за изпълнен квадратен метър Neopor BASF 8 см от алпинисти до края на м.Май е само 48 лева за квадратен метър!

В тази цена влиза абсолютно всичко което предлагаме, а именно BASF NEOPOR 8 см, лепила, шпакловки, аксесоари като пвц мрежа, пвц ъгли с мрежа, минерална драскана мазилка + бонус избор на цвят и бонус избор на посоката на драсканата мазилка и разбира се към тази най-добра цена и качество за вашата бъдеща топлоизолация добавяме и нашата най-добра и най-голяма гаранция за топлоизолации за срок от СЕДЕМ години!

Заслужава си!

Вижте и другите ни ценови предложения за Неопор с различни дебелини от тук…

Седем години гаранция от фирмата ни за топлоизолация

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *