• Система за топлоизолация с 8 см Неопор за ЕПК апартамент
    Топлоизолация по алпийски способ на ЕПК блок

Топлоизолация 10 см цени и видове

Стига компромиси с външната изолация! Ако ще е топлоизолация то да бъде с десет сантиметра дебелина!

Най-добрата топлоизолация е дебелата външна топлоизолация!
Най-добрата топлоизолация е дебелата външна топлоизолация!

Ако ще си говорим за истинска и ефективна топлоизолация, без да се заблуждаваме, че по-тънката топлоизолация би свършила същата работа и ефектът и би се доближил до тази на десет сантиметровата топлоизолация, то е редно да Ви предложим истинското решения за вашата бъдеща външна топлоизолация!

Ако сте максималист и желаете истинска външна топлоизолация, то тогава нека да е с 10 см дебелина на добра цена!

Фирмата ни за външни изолации Ви предлага най-добрите решения за вашата бъдеща топлоизолация! Представяме Ви нашите специални ценови предложения за качествена десет сантиметрова топлоизолация за гр.София и района.

Цени за 10 см топлоизолационни пакети които Ви предлагаме за първата половина на 2016 година за столицата

Ако ще е топлоизолация и то с дебелина от 10 см то тогава вариантите са следните:

  • Топлоизолация EPS Неопор с 10 см дебелина на фирма Austrotherm с плътност 18-20 кг/м3 – Предлагаме супер цена за изпълнение на външна топлоизолация с дебелина от 10 см от алпинисти на специална промоционална цена за топлоизолация Неопор 10 см от 47 лева за квадратен метър!
  • Топлоизолация EPS Неопор с дебелина от 10 см, произведена от концерна BASF с плътност 20 – 22 кг/м3 – Предлагаме Ви супер атрактивна цена за изпълнение на външна топлоизолация Neopor BASF с дебелина от 10 см чрез алпинисти на специална промоционална цена от 50 лева за квадратен метър!
  • Топлоизолация XPS Fibran с дебелина от 10 см, произведена в Гърция с плътност 22-24 кг/м3 – Предлагаме на Вашето внимание супер цена за 10 см топлоизолация Фибран изпълнена по алпийски способ на специална промоционална цена от 52 лева за квадратен метър топлоизолация
  • Топлоизолация Каменна Вата Rockwool с дебелина 10 см най-добрата топлоизолация на световния пазар, няма по-добро решение за истинска и надеждна външна топлоизолация за вашата къща или дом! Цената която предлагаме за 10 см дебелина на каменната вата Rockwool е 60 лева за квадратен метър!

Вижте и другите ни цени на различни дебелини топлоизолации

Тези топлоизолации са за истински нуждаещите се от максимална топлоизолационна ефективност клиенти, ако живеете в центъра на гр.София то на Вас би Ви свършило работа поставяне на външна топлоизолация с дебелина до 8 сантиметра.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *