• Система за топлоизолация с 8 см Неопор за ЕПК апартамент
    Топлоизолация по алпийски способ на ЕПК блок

2015 година дойде, време е за топлоизолация

2015 година или началото на новия сезон по полагането и изпълнението на качествени топлоизолации!

Както всяка година след Великден, нашата фирма за топлоизолации отваря врати за да приеме новите си клиенти.

И тази година цените ни за топлоизолация ще варират между 28 и 40 лева за квадратен метър, в зависимост от желания материал и изпълнение! При нас всичко е коректно и прозрачно със 7 годишна гаранция!

В ход е изграждане на топлоизолация 8 см НеопорВсички бъдещи клиенти ще започнат да търсят коректна и надеждна фирма която да изпълни надеждната им и дълготрайна топлоизолация, така е всяка година!

От къде знаем ли, ами много лесно уважаеми посетители на нашия скромен 10 годишен сайт даващ пълна информация за топлоизолациите, просто е, занимаваме се с полагане и изпълнение на изолации от вече 17 години! Направили сме хиляди, хиляди изолации на домовете Ви, нашата топлоиолация е нещо което не всяка фирма за топлоизолация може да ви предложи! 

Именно благодарение на огромният ни опит в полагането и изпълнението на топлоизолации, ние ви гарантираме, че сте попаднали на най-правилното място в търсенето си на коректна и надеждна фирма за топлоизолация!

Какво предлагаме като фирма за топлоизолация през настоящата 2015 година?

Ние не сме от тези фирми които могат да ви обещаят всичко, напротив, нашите услуги са коректно класифицирани и няма да получите нито повече, нито по-малко от информацията която ще прочетете по-долу!

Може да разчитате на нас като фирма за изпълнение на качествена топлоизолация през настоящата 2015 година при тези параметри:

  • Нашата система за топлоизолация е една от най-здравите и надеждни системи на пазара предлаган от фирмите занимаващи се с топлоизолация ( как можем да твърдим подобно нещо ли? Лесно е, за шестнадесет години нямаме нито една рекламация!)
  • Нашата фирма за топлоизолации е в топ ДВЕ на фирмите предлагащи качествена топлоизолация за територията на гр.София, а защо не и за цяла България? ( другата фирма е – майтап конкуренция  – има време, ще ви похвалим 🙂 )
  • Нашата цена за топлоизолация НЕ Е в никакъв случай най-ниска, ние предлагаме качествени и много дълготрайни решения за вашия дом, апартамент, къща или каквото си искате 🙂 
  • Какво ви гарантираме ако случайно изберете качеството пред евтините боклуци които ще ви пробутат като топлоизолационна система (за 26-30 лева), Вие като наши клиенти получавате ПЪЛНА ГАРАНЦИЯ от СЕДЕМ ГОДИНИ (7г), тоест фирмата ни за изолации приема да отстрани безвъзмездно всяка некачествена работа показала се цели седем години след поставянето на топлоизолацията ( да ви кажем честно, толкова много години никой не се оплака, да това е така защото контрола на изпълнението се гарантира директно от нашия Управител, може би сме единствената фирма в която лично Управителя контролира изпълнението на всеки един обект, но ето, че резултатът е налице и има значение)
  • Ако трябва да го кажем в едно изречение изборът ви на фирма за топлоизолация за сегашната 2015 година при избирането ви на нашата скромна фирма за топлоизолации би звучало така:
  • Аз избрах фирма която ми предлага гаранция която е изпълнила два пъти в стажа си в полагането и изпълнението на топлоизолации и няма нито една рекламация, не се доверих на сляпо, направих си проучване в интернет по “коректна фирма за топлоизолация”, също разбира се и чрез “Мнения за Енерджи Хаус ЕООД”, видях всичко което ме интересува, получих бързо оферта за желанието си и мисля, че 200-те лева повече от другите фирми са напълно оправдани!

Препоръчваме Ви да не ви губиме повече времето, ако желаете проверете нашите примерни цени за топлоизолации или директно си запишете час за безплатен оглед за гр.София:

0885288217

Благодарим Ви за огромното доверие с което ни дарявате вече 16-та година, за това си и вярваме, вярата е взаймна!

Та за цените:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *