• Система за топлоизолация с 8 см Неопор за ЕПК апартамент
    Топлоизолация по алпийски способ на ЕПК блок

Вътрешна или външна топлоизолация

Търсите най-добрия вариант за вашата топлоизолация? Дали тя да бъде вътрешна или външна?

Ние от фирма за изолации Енерджи Хаус ЕООД Ви предлагаме всички възможни методи за качествена изолация на домовете ви. Фирмата разполага с надеждни и отговорни монтажници на изолационни системи и предлага надеждни решения.

топлоизолация на апартамента ви

Отговора на въпроса вътрешна или външна топлоизолация се крие в ефективността и на двата вида топлоизолация. Разума казва най-добре и двата вида топлоизолация – да тогава нямате никакви топлинни загуби но финансите ни не винаги са на същото мнение. Ние Ви предлагаме както поетапно изпълнение на вашата надеждна топлоизолационна система , така и цялостно изпълнение на вътрешна и външна топлоизолация.

Трябва да се знае че при вътрешната топлоизолация не ограничаваме термо мостовете на етажните плочи – изолирането на плочите които са от бетон
-надеждното топлоизолиране на термо-мостовете на апартаментите става единствено с изпълнение на външна топлоизолация с надеждна и доказала се топлоизолационна система!

Как да изберем какъв вид топлоизолация да поставим – вътрешна или външна?

Ако целите само да подобрите комфорта в помещенията то вътрешната топлоизолация е прекрасно решение за вас. Но ако желаете цялостно обновяване – саниране на фасадата на жилището ви , или желаете да спрете мухъла който е в следствие на обрушените и компрометирани фуги на жилището ви и максималния ефект на топлоизолацията то тогава за вас е външната топлоизолация. Ние предлагаме абсолютните решения за всеки проблем. Не се затормозявайте с избора на вида топлоизолация която ще Ви върши максимална работа – просто се свържете с наш представител и получете нашия безплатен оглед и консултация за това какъв вид топлоизолация би бил най-подходящ за жилището Ви и изберете според възможносттите ви за вида на топлоизолационния материал.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *