Category Archives: топлоизолация

  • Система за топлоизолация с 8 см Неопор за ЕПК апартамент
    Топлоизолация по алпийски способ на ЕПК блок

Топлоизолация на апартамент с неопор

Топлоизолация на апартамент с неопор 6 см

Така изглеждат нашите топлоизолации, перфектни, стилни и най-важното високо енергийно ефективни!

топлоизолация на апартамент с неопор 6смИзпълнена топлоизолация на апартаменти в кв.Младост бл.403 вх.2 с Неопор на BASF с дебелина от 6 см. В системата сме заложили качествено лепило за топлоизолация Ceresit CM11, качествена шпакловка Мастер Фибро, надеждни и здрави крепежни елементи – PVC дюбели, PVC ъгли с мрежа и прекрасна мазилка с жълт цвят който отговаря на цветовото оформление на вече изпълнените апартаменти с топлоизолация.

Ние предлагаме най-добри условия при изпълнение на качествени изолации за домовете ви!

Топлоизолация на апартамент с неопор басфТази топлоизолация на пет стаен /среден/ апартамент излезе на собствениците 2200 (две хиляди и двеста) лева! Те предпочетоха да не спестят 200 лева при цените за топлоизолация която предлага конкуренцията и предпочете да инвестира тези 200 лева в нашата перфектна изработка, в нашата най-голяма гаранция за топлоизолация на апартаменти а именно седем (7) години пълна гаранция, както и ефекта който предлагаме при изпълнение на качествени и надеждни топлоизолации на апартаменти, сгради и къщи!

Това сме ние – фирма за топлоизолация Енерджи Хаус ЕООД, вече седемнадесет години с грижа за вашия уют и спокойствие!

Ние сме тази фирма за топлоизолация и хидроизолация която първа въведе на пазара абсолютно безлихвено разсрочено изплащане за топлоизолации на жилища и ремонт на покриви на входове! 

Възползвайте се от нашите перфектни услуги, поръчайте вашия безплатен оглед за топлоизолация в гр.София! Ние сме тук заради вас!

Ние казахме НЕ на банките!

Ние казахме НЕ на банките!

Здравейте уважаеми посетители на фирмената ни страница, ние от фирма за изолации Енерджи Хаус ЕООД казахме НЕ на банките, нашето твърдо НЕ се надяваме да стимулира много други фирми които също да кажат НЕ на банките!

В какво се изразява нашето НЕ?

NE-NA-BANKITE-IZOLACII

 

 

 

 

 

 

 

 

Уважаеми посетители, ние от фирма за топлоизолация Ви предлагаме АБСОЛЮТНО БЕЗЛИХВЕНО РАЗСРОЧЕНО ИЗПЛАЩАНЕ на вашата бъдеща топлоизолация и ремонт на покрива чрез хидроизолация!

Как е възможно това ли? Това е възможно благодарение на доверието което гласуваме на всеки един от вас и вярата в това, че по-голямата част от Българите сме добри и коректни хора!

НЯМА СКРИТИ КАМЪНИ, ТОВА Е АБСОЛЮТНАТА ИСТИНА – абсолютно безлихвено разсрочено плащане за топлоизолация и хидроизолация на покриви!

ЗА СЕГА СПЕЦИАЛНАТА НИ УСЛУГА Е ВАЛИДНА САМО ЗА ТЕРИТОРИЯТА НА ГР.СОФИЯ И ОКОЛНОСТТА, НО РАБОТИМ ЗА РАЗШИРЯВАНЕ НА ДЕЙНОСТТА НИ И ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА!

КАКВО Е НУЖНО ДА НАПРАВИТЕ ЗА ДА СЕ ВЪЗПОЛЗВАТЕ ОТ НАШАТА УСЛУГА – ТОПЛОИЗОЛАЦИЯ ИЛИ ХИДРОИЗОЛАЦИЯ НА ИЗПЛАЩАНЕ?

ЛЕСНО Е, ПРОСТО ПОДАЙТЕ ВАШЕТО ЗАПИТВАНЕ ОТ ОНЛАЙН ФОРМАТА НИ ЗА КОНТАКТ, ГЛАСУВАЙТЕ ДОВЕРИЕ НА ФИРМА ЗА ТОПЛОИЗОЛАЦИЯ КОЯТО ВЕЧЕ СЕДЕМНАДЕСЕТ ГОДИНИ ПРЕДЛАГА НАДЕЖДНИ И СИГУРНИ ИЗОЛАЦИОННИ РЕШЕНИЯ!

И НЕ НА ПОСЛЕДНО МЯСТО, ФИРМА КОЯТО ПРЕДЛАГА НА ВСЕКИ СВОЙ КЛИЕНТ ПЪЛНА ГАРАНЦИЯ ЗА СРОК ОТ СЕДЕМ ГОДИНИ!

НАШИТЕ ТОПЛОИЗОЛАЦИ И ХИДРОИЗОЛАЦИИ СЕ РАЗЛИЧАВАТ ОТ ДРУГИТЕ С КАЧЕСТВЕНО ИЗПЪЛНЕНИЕ, ДЪЛГОТРАЙНА ФУНКЦИОНАЛНОСТ И ЕСТЕТИЧНО ОФОРМЛЕНИЕ, РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА НИ И СЕ УБЕДЕТЕ САМИ!

АБСОЛЮТНО БЕЗЛИХВЕНО РАЗСРОЧЕНО ПЛАЩАНЕ ЗА ТОПЛОИЗОЛАЦИЯ НА АПАРТАМЕНТИ, КЪЩИ И СГРАДИ!

АБСОЛЮТНО БЕЗЛИХВЕНО РАЗСРОЧЕНО ПЛАЩАНЕ ЗА РЕМОНТ ЧРЕЗ ХИДРОИЗОЛАЦИЯ НА ПОКРИВИ НА СГРАДИ!

Това сме ние, нашето НЕ НА БАНКИТЕ е ясно и категорично! Да кажем всички НЕ НА БАНКИТЕ – да влезнем в крак с новото време!

 

Нашата фирма за топлоизолация – гаранция за вашето саниране

Нашата фирма за топлоизолация в гр.София – гаранция за вашата надеждна и качествена топлоизолация и саниране на дома Ви!

Кои сме ние ?

Винаги най-добрите "дрехи" за вашия домНие сме една от първите фирми които предлагаме качествена топлоизолация на своите клиенти! Нашия опит и коректност са гаранция за вашия уют и спокойствие при изпълнение на бъдещата ви топлоизолация и саниране на жилищата и домовете Ви!

Какво предлагаме в сферата на изолациите?

Ние предлагаме надеждно и качествено изпълнение на топлоизолация както от алпинисти, така и чрез изграждане на собствено скеле до 1000 квадратни метра!

Ние предлагаме абсолютно безлихвено разсрочено плащане за вашата топлоизолация.

Ние Ви предлагаме най-добрите и гъвкави цени за топлоизолация и най-атрактивните оферти за вашето бъдещо саниране.

Ние Ви предлагаме всички възможни видове и материали за топлоизолация!

Кое ни дава сила за да ви предложим надеждна топлоизолация?

Нашата сила сте Вие – нашите вече над тридесет хиляди доволни клиента, нашата сила е нашия огромен опит, ние сме изпълнили вече хиляди индивидуални топлоизолации на апартаменти, жилища, блокове, къщи, гаражи и още на каквото може да му бъде поставена качествена, надеждна и най-важното – енергийно ефективна топлоизолация!

Как да се свържете с нашата фирма за топлоизолация в гр.София?

Контакт с нас, една от най-старите фирми полагащи изолации в гр.София може да осъществите като последвате линка или се свържете директно с нашата мобилна група за безплатни огледи за територията на град София на мобилния номер на групата за огледи за бъдещата ви топлоизолация:

0885/ 288 217

Нека вашата топлоизолация или саниране на жилището Ви е наша грижа! 

Нашето име е Енерджи Хаус ЕООД – лидер в изолациите, утвърденото име за качествена топлоизолация от 1998 година!

Топлоизолация на дома през 2014 година

Коя е тази фирма за топлоизолация която вече шестнадесет години Ви предлага най-добрата топлоизолация за дома?

 

Вече шестнадесет години ние от фирма за топлоизолации Енердви Хаус ЕООД Ви предлагаме надеждни решения за вашата истинска енергийна ефективност чрез полагането на качествени и дълготрайни топлоизолации.

С изпълнените си над хиляда индивидуални апартаменти с топлоизолация и нито едната рекламация за изпълнените от нас услуги ни дават силата да можем да ви предложим нашата качествена услуга – изпълнение на топлоизолация за дома на най-добри цени за енергийно саниране, ние първи въведохме безлихвеното разсрочено разплащане за топлоизолацията на дома ви, ние продължаваме да ви предлагаме надеждни и качествени решения!

Поръчайте вашия безплатен оглед още сега!

Добре дошли сред нашите доволни клиенти и през настоящата 2014-та година! Ще се радваме да работим заедно!

Фирма за топлоизолация – Енерджи Хаус 

Вижте нашите специални цени и условия за полагане на топлоизолация за 2014 година

Изпълнението на топлоизолация за 2013 година върви към края на сезона

Уважаеми клиенти на фирма за топлоизолации Енерджи Хаус ЕООД,

Искаме да Ви благодарим за поредна (15-та година) на вашето доверие в нас, като качествен партньор по изпълнението на надеждна енергийно ефективна топлоизолация и саниране на дома ви.

В предвид наближаващия край на работния сезон по изпълнение на топлоизолация Ви информираме, че нашите услуги по монтаж на топлоизолация по алпийски способ ще са достъпни до 20.11.2013 година. В предвид падащите температури Ви информираме, че включваме в работата си, специалните пластификатори с които гарантираме перфектно изпълнение дори при температури от пет (5) градуса.

Не забравяйте всяка наша топлоизолация е съпроводена със специалната ни пълна гаранция от 7 (седем) години.

Не сте успели да съберете необходимите средства за този сезон? Не се притеснявайте, предлагаме както Топлоизолация на кредит, така и специалните ни промоции за сключени договори за топлоизолация през идната 2014-та година!

Благодарим Ви още веднъж за доверието, продължаваме заедно напред !

Вижте също така:

Топлоизолация през лято 2013

Топлоизолация през лятото 2013 година – супер промоции от фирма за топлоизолация

Уважаеми клиенти, ние от фирма за топлоизолация Енерджи Хаус ЕООД ВИ предлагаме уникалните ни промоции и специални цени за топлоизолация за летния сезон на настоящата 2013 година.

Топлоизолация от алпинисти - Енерджи Хаус ЕООДНие ви предлагаме специални отстъпки от 15% и супер изгодните безлихвени разсрочени разплащания за нашите клиенти поръчали топлоизолация до 15 Август 2013 година.

Уважаеми клиенти , ние от фирма за топлоизолация в гр.София сме санирали и топлоизолирали над 1000 индивидуални апартаменти , над 30 самостоятелни сгради , десетки къщи и различни обекти които са се нуждаели от топлоизолация. Благодарение на огромния ни опит в топлоизолацията на апартаменти и къщи в гр.София , ние ви предлагаме за поредна година най-добрите цени за топлоизолация , най-голямата гаранция за изпълнена топлоизолация при това от една от най-старите фирми за изолации в София. Възползвайте се още сега от нашите специални предложения.

Конфигурирайте сами вашата оферта за топлоизолация или изберете сами вашата цена за изолационната система която желаете.

Ние предлагаме всички видове топлоизолация, чрез нашите консултанти заедно ще достигнем до конкретния и точно необходимия за вашия дом топлоизолационен материал.

Избора е ваш – перфектното изпълнение на вашата бъдеща топлоизолация в гр.София  е от нас !

Очакваме да се запознаем , да разберете ,че в България все още има коректни фирми и качеството е на първо място.

Телефон за огледи в гр.София – 0885288217 – мобилна група за огледи на обекти за топлоизолации и саниране

Поздрави – Д. Петков Управител на Фирма за топлоизолация Енерджи Хаус ЕООД

Фирмата за топлоизолация през 2013

Топлоизолациите стартираха за сезон 2013 година

Уважаеми клиенти , ние от фирма за топлоизолации Енерджи Хаус ЕООД , стартирахме сезона на топлоизолацията. Отново макар и в трудното време в което живеем, вашето доверие е движещата ни сила напред.

Топлоизолациите които предлагаме са доказани във времето, имаме в портфолиото си топлоизолации вече на 14 години които са БЕЗ абсолютно никаква промяна на цялостта и ефективността си. Как постигаме тази здравина и издръжливост на нашите топлоизолационни системи ?

Отговора е много прост – първо изпълняваме всяка топлоизолация по съответните технологични норми и най-важното – изпълняваме вашата топлоизолация с любов и желание – така ,че да можете бързо да възвърнете вложените средства. Добрата топлоизолация е тази която се изплаща до 3 максимум 4 години от икономии от отопление и охлаждане!

Нашите системи за топлоизолация

И през настоящата 2013 година ние ви предлагаме надеждни и енергийно ефективни топлоизолации, важно е да знаете ,че всяка извършена от нас топлоизолация е  с минимална гаранция от 7 (седем) години.

Външна или вътрешна изолация ?

Това е един от първите въпроси които ни задавате при допитванията си,

Нашия отговор на въпроса – вътрешна или външна изолация е – задължително външна топлоизолация – изпълнена по-стандарти и технологии и вече при желание за абсолютно енергийно независимо жилище – може да изберете и монтаж на външна топлоизолация.

Имате още въпроси ?

Ако се интересувате от нашите цени за топлоизолация – посетете линка, за всичко друго :

НЕ губете време – свържете се с нас – нашите консултации и огледи за гр.София са БЕЗПЛАТНИ. Ние знаем коя система за топлоизолация е най-подходяща за вашия дом – доверете ни се, така както ни се довериха над 20 000 клиента през вече 16те години в които се грижим за вашия уют.

Енерджи Хаус ЕООД

02/958 82 34

0885/288 217

Какво се промени в топлоизолацията през 2013г

Какво да търсим при изпълнение на топлоизолация на дома ни през настоящата 2013г

Ако все още не сте се справили със санирането на дома си чрез монтаж на топлоизолационна система с цел намаляване на разходите ви по отопление  ,ние и тази поредна година ( както и през изминалите 14 години) Ви предлагаме най-изгодните и енергийно ефективни решения за монтажа на надеждна топлоизолация на дома ви.

Каква топлоизолация да изберем – съвети според вида обитавано жилище/сграда

Изпълнението на топлоизолация за дома ви е съпътстван процес в избора на правилните материали за изграждането на надеждна и дълготрайна топлоизолационна система с бърза възвращаемост.

Ние предлагаме абсолютно всички модели пособи и изпълнения на всички топлоизолационни материали като:

  • Топлоизолация със стиропор ( топлоизолация EPS)
  • Топлоизолация с Неопор ( топлоизолация Neopor)
  • Топлоизолация с ектрудиран полистирол ( топлоизолация XPS)
  • Топлоизолация от полиуретан (топлоизолация PU)

Основните принципи в избора на топлоизолационен материал са :

Надеждност при топлоизолациите - Енерджи Хаус ЕООД
Изпълнен обект в кв.Западен парк

– Ако ще поставяте топлоизолация върху тухлени стени изберете “дишаща” топлоизолация

– Ако търсите максимален ефект и ви липсва пространство за да изпълните примерно 10 см топлоизолация то тогава се спирате на графитната топлоизолация и получавате ефекта на 10 см изолация с едва 6 см топлоизолация Неопор

– Ако ще топлоизолирате бетонни елементи (не панели) то тогава би било редно да се спрете на екструдираната топлоизолация ( XPS топлоизолация)

– Ние препоръчване топлоизолацията на панелните сгради и апартаменти да се извършва с дишаща топлоизолация EPS, Neopor Stypor и др.

Ние ви передлагаме минимум седем (7) години ПЪЛНА ГАРАНЦИЯ за изпълнената от нас топлоизолационна система “имайте в предвид че, системата се изплаща напълно до максимум 5 (пет) години”

Какво е следващото нещо което трябва да направите – просто попълнете запитване за оферта и ние ще се свържем с вас и ще проведен безплатен оглед и изготвяне на оферта за топлоизолация на дома ви.

Вижте нашите топлоизолации – различават се нали?

Търсите надеждна и сигурна топлоизолация ?

Направете вашия избор за изпълнител на бъдещата ви топлоизолация – разгледайте нашата галерия на част от изпълнените топлоизолации от фирма Енерджи Хаус ЕООД

Нашите топлоизолации за месец Септември 2012г

Искате да видите още красиво и надеждно изпълнени топлоизолации – заповядайте в нашата Галерия Топлоизолации …

Топлоизолация и саниране през лятото

Топлоизолация и саниране на жилищата Ви през лятото

Всички знаем , че летния и есенния сезон са най-натоварените сезони за всички строителни ремонти , същото е положението и при изпълнение на топлоизолации и саниране на имотите ВИ.

Как успяваме да организираме изпълнението на топлоизолации на всички Вас – нашите клиенти , които сте се доверили в наистина най-коректната и надеждна фирма за топлоизолация?

Основно е правилното планиране и разпределение на инвентар и човешка сила – там се крие най-важната част в организирането на изпълнението на бъдещите топлоизолации на домовете ви,  в това число влизат също така – правилната организация на работния процес и работния терен , своевременната доставка на ВСИЧКИ нужни материали за една наистина надеждна и енергийно ефективна топлоизолационна система.

Нашите цени за топлоизолация през лятото

Изпълнена топлоизолация с Неопор 8 смНие за разлика от повечето конкурентни фирми занимаващи се с топлоизолация не издевателстваме над нашите клиенти в предвид приближаващия край на сезона за изпълнение на топлоизолация – Нашите цени за топлоизолация са същите каквито бяха и през месец Февруари ! Ние знам , че в тези трудни времена в които живеем е изключително важно човек да координира правилно разходите си , за това получаваме похвали и заявки за топлоизолации и саниране на домовете ВИ ежедневно, благодарение на коректната ни без скрити и подводни камъни – ценова политика при изпълнението на топлоизолация и санирането на домовете ви ние ви гарантираме една адекватна енергийна ефективност и бързо възвръщане на реализираните ви инвестиции в това да живеете в по-уютни домове с по-красиви и привлекателни фасади в определено ПО скъпи имоти.

Може да се информирате в нашата галерия за топлоизолации за това как и къде работим, може да поискате да дойдете на място където работим в момента да проверите нашата стриктно спазвана технология за изпълнение на топлоизолационни системи и саниране на стари сгради и апартаменти. Все пак ние сме единствената фирма която Ви предлага минимална гаранция за изпълнената топлоизолация в размер на 7 (седем) години!

Избрахте ли вече вашия изпълнител на бъдещата ви топлоизолация? Ако все още не – не забравяйте да погледнете нашата галерия