Category Archives: топлоизолация 2018

  • Система за топлоизолация с 8 см Неопор за ЕПК апартамент
    Топлоизолация по алпийски способ на ЕПК блок

Топлоизолацията през 2018 – задължителна.

ВРЕМЕНАТА СА ЗА ИКОНОМИИ – 2018 ГОДИНА Е ВАШАТА ГОДИНА ЗА НОВАТА ВИ ТОПЛОИЗОЛАЦИЯ!

Уважаеми посетители на нашите страници свързани с услугите които Ви предлагаме през изминалите вече 21 години (без нито една рекламация, закъснение или неизпълнение на поет ангажимент) благодарим Ви за поредна година, че избирате нас за Ваши приятели които ще Ви изпълним мечтаната качествена топлоизолация на дома, офиса или къщата Ви.

Защо тази 2018 година би било добре по от рано да се запишете за топлоизолация в която и да е фирма за външна изолация?

Отговорът на този въпрос Уважаеми посетители е в това, че Европейския Съюз разбра как е бил мамен от нашите управляващи и как с надписани цени за квадратен метър от по 160 лева ние, старите фирми в столицата предлагаме много по-качествени материали за топлоизолация от ниско плътния стиропор на “държавата” за около петдесетина лева за квадратен метър. Получи се доста конфузна ситуация за тези които бяха решили да стават милиардери на гърба на труда на обикновените хора, тези които работят и изпълняват поръчките, на хората които се грижат да предложат качествена услуга свързана с надеждна и истински ефективна топлоизолация с трохи от “държавата” от по 25-30 лева за квадратен метър. От ЕС си дадоха сметка, че гугъл транслейт може лесно да преведе Цена на топлоизолация в София от всеки един европейски език и го направиха, разбраха, че едни дребни мошеници – управляващи цяла държава са ги мамели с по над 100 лева на квадратен метър.

Защо нас не ни е страх да Ви кажем истината – защото разчитаме на Вас, така както Вие двадесет и една години разчитате на нас!

Искате надеждна и качествена топлоизолация на добра цена с най-голямата гаранция на пазара в България, добре дошли сред приятелите на фирма Енерджи Хаус ЕООД!

0885/ 288 217 – мобилен екип за огледи

02/ 958 82 34 – Офертен отдел

Разбира се, че и през 2018 година най-добрата топлоизолация за дома Ви е при нас!

Искате ли да спечелите 300 лева от предстоящата Ви топлоизолация само защото сте посетили страницата ни?

  • Разбира се, кой ли не иска!

 

Промоция за топлоизолация в София!

За целта трябва да се свържете с нас (ако използвате мобилно устройство за достъп до страницата ни от бързия бутон – обаждане), да направим оглед на жилището Ви в гр.София който искате да топлоизолирате и да сключим договор (с нашата най-голяма гаранция при монтаж на топлоизолации) с нашите най-добри цени за топлоизолация в София. Както знаете, фирма за външни изолации “Енерджи Хаус” ЕООД е 21 /двадесет и една/ години лидер в монтажа и полагането на топлоизолации по алпийски способ, разполагаме и с фасадно скеле, а къщите които изпълняваме са в Архитектурните списания като най-добре санирани и обновени стари сгради!

Веднага от крайната цена на цялостната услуга Ви се приспадат 300 лева – което е близо 7 /седем/ квадратни метра от бъдещата ви изолация, цифра равняваща се на пълната гаранция която предлагаме на всеки един наш клиент!!

Видове договори за топлоизолация които предлагаме:

При подписване на договор 50 % (петдесет процента) от крайната сума, при завършване на работата по монтаж на външна изолация остатък в размер на 50% (петдесет процента)

При подписване на договор за топлоизолация 30% (тридесет процента) при започване на работата по монтаж на външната ви изолация 40% (четиридесет процента) при завършване на работата и предаване на обекта 30% (тридесет процента)

Възможно е и индивидуално договаряне предвид вашите възможности.

Единствената фирма за топлоизолация в София която се интересува от Вашата финансова възможност! Предлагаме също така единственото по рода си БЕЗЛИХВЕНО РАЗСРОЧЕНО ИЗПЛАЩАНЕ за вашата бъдеща топлоизолация – просто попитайте по телефона!

Промоцията за сключен договор за топлоизолация важи до края на месец Март 2018 година, а вие спечелихте току що 300 /триста/ лева! Честито!

Благодарим Ви за огромното доверие през годините към фирмата ни, Вие сте нашия стимул да продължаваме да внедряваме нови технологии, материали и способи при изпълнението на най-качествените външни фасадни решения за домовете Ви в столицата!

Екипът на Строителна фирма “Енерджи Хаус” ЕООД