Category Archives: саниране

  • Система за топлоизолация с 8 см Неопор за ЕПК апартамент
    Топлоизолация по алпийски способ на ЕПК блок

Ние казахме НЕ на банките!

Ние казахме НЕ на банките!

Здравейте уважаеми посетители на фирмената ни страница, ние от фирма за изолации Енерджи Хаус ЕООД казахме НЕ на банките, нашето твърдо НЕ се надяваме да стимулира много други фирми които също да кажат НЕ на банките!

В какво се изразява нашето НЕ?

NE-NA-BANKITE-IZOLACII

 

 

 

 

 

 

 

 

Уважаеми посетители, ние от фирма за топлоизолация Ви предлагаме АБСОЛЮТНО БЕЗЛИХВЕНО РАЗСРОЧЕНО ИЗПЛАЩАНЕ на вашата бъдеща топлоизолация и ремонт на покрива чрез хидроизолация!

Как е възможно това ли? Това е възможно благодарение на доверието което гласуваме на всеки един от вас и вярата в това, че по-голямата част от Българите сме добри и коректни хора!

НЯМА СКРИТИ КАМЪНИ, ТОВА Е АБСОЛЮТНАТА ИСТИНА – абсолютно безлихвено разсрочено плащане за топлоизолация и хидроизолация на покриви!

ЗА СЕГА СПЕЦИАЛНАТА НИ УСЛУГА Е ВАЛИДНА САМО ЗА ТЕРИТОРИЯТА НА ГР.СОФИЯ И ОКОЛНОСТТА, НО РАБОТИМ ЗА РАЗШИРЯВАНЕ НА ДЕЙНОСТТА НИ И ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА!

КАКВО Е НУЖНО ДА НАПРАВИТЕ ЗА ДА СЕ ВЪЗПОЛЗВАТЕ ОТ НАШАТА УСЛУГА – ТОПЛОИЗОЛАЦИЯ ИЛИ ХИДРОИЗОЛАЦИЯ НА ИЗПЛАЩАНЕ?

ЛЕСНО Е, ПРОСТО ПОДАЙТЕ ВАШЕТО ЗАПИТВАНЕ ОТ ОНЛАЙН ФОРМАТА НИ ЗА КОНТАКТ, ГЛАСУВАЙТЕ ДОВЕРИЕ НА ФИРМА ЗА ТОПЛОИЗОЛАЦИЯ КОЯТО ВЕЧЕ СЕДЕМНАДЕСЕТ ГОДИНИ ПРЕДЛАГА НАДЕЖДНИ И СИГУРНИ ИЗОЛАЦИОННИ РЕШЕНИЯ!

И НЕ НА ПОСЛЕДНО МЯСТО, ФИРМА КОЯТО ПРЕДЛАГА НА ВСЕКИ СВОЙ КЛИЕНТ ПЪЛНА ГАРАНЦИЯ ЗА СРОК ОТ СЕДЕМ ГОДИНИ!

НАШИТЕ ТОПЛОИЗОЛАЦИ И ХИДРОИЗОЛАЦИИ СЕ РАЗЛИЧАВАТ ОТ ДРУГИТЕ С КАЧЕСТВЕНО ИЗПЪЛНЕНИЕ, ДЪЛГОТРАЙНА ФУНКЦИОНАЛНОСТ И ЕСТЕТИЧНО ОФОРМЛЕНИЕ, РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА НИ И СЕ УБЕДЕТЕ САМИ!

АБСОЛЮТНО БЕЗЛИХВЕНО РАЗСРОЧЕНО ПЛАЩАНЕ ЗА ТОПЛОИЗОЛАЦИЯ НА АПАРТАМЕНТИ, КЪЩИ И СГРАДИ!

АБСОЛЮТНО БЕЗЛИХВЕНО РАЗСРОЧЕНО ПЛАЩАНЕ ЗА РЕМОНТ ЧРЕЗ ХИДРОИЗОЛАЦИЯ НА ПОКРИВИ НА СГРАДИ!

Това сме ние, нашето НЕ НА БАНКИТЕ е ясно и категорично! Да кажем всички НЕ НА БАНКИТЕ – да влезнем в крак с новото време!

 

Нашата фирма за топлоизолация – гаранция за вашето саниране

Нашата фирма за топлоизолация в гр.София – гаранция за вашата надеждна и качествена топлоизолация и саниране на дома Ви!

Кои сме ние ?

Винаги най-добрите "дрехи" за вашия домНие сме една от първите фирми които предлагаме качествена топлоизолация на своите клиенти! Нашия опит и коректност са гаранция за вашия уют и спокойствие при изпълнение на бъдещата ви топлоизолация и саниране на жилищата и домовете Ви!

Какво предлагаме в сферата на изолациите?

Ние предлагаме надеждно и качествено изпълнение на топлоизолация както от алпинисти, така и чрез изграждане на собствено скеле до 1000 квадратни метра!

Ние предлагаме абсолютно безлихвено разсрочено плащане за вашата топлоизолация.

Ние Ви предлагаме най-добрите и гъвкави цени за топлоизолация и най-атрактивните оферти за вашето бъдещо саниране.

Ние Ви предлагаме всички възможни видове и материали за топлоизолация!

Кое ни дава сила за да ви предложим надеждна топлоизолация?

Нашата сила сте Вие – нашите вече над тридесет хиляди доволни клиента, нашата сила е нашия огромен опит, ние сме изпълнили вече хиляди индивидуални топлоизолации на апартаменти, жилища, блокове, къщи, гаражи и още на каквото може да му бъде поставена качествена, надеждна и най-важното – енергийно ефективна топлоизолация!

Как да се свържете с нашата фирма за топлоизолация в гр.София?

Контакт с нас, една от най-старите фирми полагащи изолации в гр.София може да осъществите като последвате линка или се свържете директно с нашата мобилна група за безплатни огледи за територията на град София на мобилния номер на групата за огледи за бъдещата ви топлоизолация:

0885/ 288 217

Нека вашата топлоизолация или саниране на жилището Ви е наша грижа! 

Нашето име е Енерджи Хаус ЕООД – лидер в изолациите, утвърденото име за качествена топлоизолация от 1998 година!

Какво се промени в топлоизолацията през 2013г

Какво да търсим при изпълнение на топлоизолация на дома ни през настоящата 2013г

Ако все още не сте се справили със санирането на дома си чрез монтаж на топлоизолационна система с цел намаляване на разходите ви по отопление  ,ние и тази поредна година ( както и през изминалите 14 години) Ви предлагаме най-изгодните и енергийно ефективни решения за монтажа на надеждна топлоизолация на дома ви.

Каква топлоизолация да изберем – съвети според вида обитавано жилище/сграда

Изпълнението на топлоизолация за дома ви е съпътстван процес в избора на правилните материали за изграждането на надеждна и дълготрайна топлоизолационна система с бърза възвращаемост.

Ние предлагаме абсолютно всички модели пособи и изпълнения на всички топлоизолационни материали като:

  • Топлоизолация със стиропор ( топлоизолация EPS)
  • Топлоизолация с Неопор ( топлоизолация Neopor)
  • Топлоизолация с ектрудиран полистирол ( топлоизолация XPS)
  • Топлоизолация от полиуретан (топлоизолация PU)

Основните принципи в избора на топлоизолационен материал са :

Надеждност при топлоизолациите - Енерджи Хаус ЕООД
Изпълнен обект в кв.Западен парк

– Ако ще поставяте топлоизолация върху тухлени стени изберете “дишаща” топлоизолация

– Ако търсите максимален ефект и ви липсва пространство за да изпълните примерно 10 см топлоизолация то тогава се спирате на графитната топлоизолация и получавате ефекта на 10 см изолация с едва 6 см топлоизолация Неопор

– Ако ще топлоизолирате бетонни елементи (не панели) то тогава би било редно да се спрете на екструдираната топлоизолация ( XPS топлоизолация)

– Ние препоръчване топлоизолацията на панелните сгради и апартаменти да се извършва с дишаща топлоизолация EPS, Neopor Stypor и др.

Ние ви передлагаме минимум седем (7) години ПЪЛНА ГАРАНЦИЯ за изпълнената от нас топлоизолационна система “имайте в предвид че, системата се изплаща напълно до максимум 5 (пет) години”

Какво е следващото нещо което трябва да направите – просто попълнете запитване за оферта и ние ще се свържем с вас и ще проведен безплатен оглед и изготвяне на оферта за топлоизолация на дома ви.

Топлоизолация и саниране през лятото

Топлоизолация и саниране на жилищата Ви през лятото

Всички знаем , че летния и есенния сезон са най-натоварените сезони за всички строителни ремонти , същото е положението и при изпълнение на топлоизолации и саниране на имотите ВИ.

Как успяваме да организираме изпълнението на топлоизолации на всички Вас – нашите клиенти , които сте се доверили в наистина най-коректната и надеждна фирма за топлоизолация?

Основно е правилното планиране и разпределение на инвентар и човешка сила – там се крие най-важната част в организирането на изпълнението на бъдещите топлоизолации на домовете ви,  в това число влизат също така – правилната организация на работния процес и работния терен , своевременната доставка на ВСИЧКИ нужни материали за една наистина надеждна и енергийно ефективна топлоизолационна система.

Нашите цени за топлоизолация през лятото

Изпълнена топлоизолация с Неопор 8 смНие за разлика от повечето конкурентни фирми занимаващи се с топлоизолация не издевателстваме над нашите клиенти в предвид приближаващия край на сезона за изпълнение на топлоизолация – Нашите цени за топлоизолация са същите каквито бяха и през месец Февруари ! Ние знам , че в тези трудни времена в които живеем е изключително важно човек да координира правилно разходите си , за това получаваме похвали и заявки за топлоизолации и саниране на домовете ВИ ежедневно, благодарение на коректната ни без скрити и подводни камъни – ценова политика при изпълнението на топлоизолация и санирането на домовете ви ние ви гарантираме една адекватна енергийна ефективност и бързо възвръщане на реализираните ви инвестиции в това да живеете в по-уютни домове с по-красиви и привлекателни фасади в определено ПО скъпи имоти.

Може да се информирате в нашата галерия за топлоизолации за това как и къде работим, може да поискате да дойдете на място където работим в момента да проверите нашата стриктно спазвана технология за изпълнение на топлоизолационни системи и саниране на стари сгради и апартаменти. Все пак ние сме единствената фирма която Ви предлага минимална гаранция за изпълнената топлоизолация в размер на 7 (седем) години!

Избрахте ли вече вашия изпълнител на бъдещата ви топлоизолация? Ако все още не – не забравяйте да погледнете нашата галерия

 

Мнения за саниране на сгради

ИНТЕРВЮ С УПРАВИТЕЛЯ НА ФИРМА НОМЕР 1 ЗА САНИРАНЕ НА СГРАДИ

САНИРАНЕ НА СГРАДИ – МАСОВО ИЛИ ЧАСТИЧНО

Допитване към нашия управител от ТВ 7 относно подходите и процентовото съотношение при цялостното саниране на сгради и частичното саниране и топлоизолация на апартаменти.

От голямата медия се допитаха до експертното становище до нашия управител г-н Добрин Петков относно качественото саниране на сгради и апартаменти. Той заяви ниската покупателна способност на Българина за основен недостатък при избора на качествени топлоизолационни системи за външна топлоизолация – основна част от процеса – САНИРАНЕ НА СГРАДИ И ИМОТИ.

ИНТЕРВЮТО ОТНОНОСНО САНИРАНЕТО И ТОПЛОИЗОЛАЦИИТЕ МОЖЕ  ДА ВИДИТЕ КАТО ПОСЛЕДВАТЕ ТОЗИ линк…

В интервюто също споменава за изкючително благоприятните условия които ние от фирма за саниране Енерджи Хаус ЕООД предлагаме на нашите многобройни клиенти а именно:

– разсрочено плащане при саниране на сгради

– подпомагане и включване в списъците за енергийна ефективност – субсидиране с европейски пари.

– изключително качествени топлоизолационни и саниращи системи отговарящи на всички европейски директиви насочени към истинската енергийна ефективност.

НЕ ГУБЕТЕ ВРЕМЕ ДОБАВЕТЕ И ВАШАТА СГРАДА КЪМ СПИСЪКА НА ЖЕЛАЕЩИ СУБСИДИРАНЕ И ЧАСТИЧНО ПОДПОМАГАНЕ ПРИ САНИРАНЕ НА СГРАДИ И ИМОТИ