Tag Archives: цени на топлоизолация 2011

  • Система за топлоизолация с 8 см Неопор за ЕПК апартамент
    Топлоизолация по алпийски способ на ЕПК блок

Топлоизолация на кредит на най-ниски цени

ЦЕНИ И ТОПЛОИЗОЛАЦИЯ НА КРЕДИТ

Уважаеми клиенти , много мислихме как да облекчим вас нашите приятели и клиенти при изпълнението на качествени топлоизолации на домовете ви. В условията на задълбочена криза нашия управител г-н Добрин Петков съумя да Ви предложи услуга без аналог на българския пазар – ТОПЛОИЗОЛАЦИЯ НА КРЕДИТ – услугата е уникална от своята функционалност и бързина на изпълнение.

Решавате да правите топлоизолация на жилището си !

Нямате цялата сума или нямате в момента никакви средства за топлоизолация на дома Ви , но топлоизолацията е задължителна ? – Няма проблем ние сме насреща

Ние Ви предлагаме АБСОЛЮТНО 100 (сто) % финансиране на топлоизолацията на дома ВИ чрез кредитиране до 9 (девет) месеца. Тоест вие ще свършите така важната стъпка в подобряването на конфорта в дома Ви и ще я изплащате 9 (девет) месеца на равни вноски. Ние винаги мислим за вас и за вашето спокойствие – и така от 1998 година. Възползвайте се от нашата нова услуга – Топлоизолация на кредит – не губете време , ние сме насреща. Свържете се още сега и утре ние ще изпълним топлоизолацията ВИ.

Нашите цени за топлоизолация на кредит

По никакъв начин не ви предлагаме високи цени за топлоизолацията на дома ви. НАПРОТИВ предлагаме 10 % допълнителна отстъпка на всичките ни клиенти които първи са се възползвали от нашата уникална и без аналог услуга – ТОПЛОИЗОЛАЦИЯ НА КРЕДИТ !

СТАРТИРАЙТЕ ОТ ТУК – 02/958 82 34

Ние задържаме нашите цени за топлоизолация същите като през месец февруари 2011г когато санирахме цялостна панелна сграда в кв.Овча Купел плюс 20 индивидуални апартманета в страната, цените ни за топлоизолация са същите както и през месец Юни когато изпълнихме частично саниране на над 35 жилищни апартамента в гр.София – кв. Младост 1 и 7 индивидуални къщи. Цените ни за топлоизолация са без промяна по коренно обратен вариант на всички фирми за топлоизолация които вдигат цените за топлоизолация към края на сезона на топлоизолациите , вместо да предлагат качествени енергоспестяващи решения и да търсят по голям кръг приятели  – Вие нашите клиенти и тази година не ни оставихте без работа. Благодарим Ви за което

ПРОМОЦИЯ ТОПЛОИЗОЛАЦИЯ НА ИЗПЛАЩАНЕ

Възползвайте се от специалните 10 промоционални пакета топлоизолационна система Neopor който пускаме в знак на благодарност към Вас. Попитайте в офиса ни относно промоцията и останете очаровани.

02/ 958 82 34 или на 0885/288 217

 

 

Топлоизолация-Юли-Август

ТОПЛОИЗОЛАЦИЯ 2012 ЮЛИ АВГУСТ

Уважаеми клиенти ,

Представяме Ви ново топлоизолираната сграда находяща се в кв. Младост 1 бл.29А.

Ние от фирма за топлоизолация Енерджи Хаус ЕООД направихме качествена топлоизолация на 18 апартамента в жилищна сграда – вход на блок в кв.Младост 1А.

Снимки от обекта и в процеса на монтаж на топлоизолация може да намерите в нашата галерия топлоизолация

цени на топлоизолация - неопор 38лв/кв.м

ТОПЛОИЗОЛАЦИОННА СИСТЕМА – Енерджи Хаус

Топлоизолацията на сградата в кв.Младост 1А бе изпълнена със следната топлоизолационна система.

Система Булмастер – състояща се от:

  • Топлоизолация – Neopor BASF Austrotherm 5см
  • Лепило за топлоизолация – Master Termo
  • Шпакловка за топлоизолация – Master Fibro White
  • Минерална мазилка за топлоизолация – Master Plaster White и цветна минерална мазилка с цвят – керемидено.
  • PVC ъгъл с мрежа
  • Ламаринени козирки

ЦЕНА НА ТОПЛОИЗОЛАЦИОННАТА СИСИТЕМА

Изпълнихме качествената топлоизолация – частично саниране на сграда на  супер цена за топлоизолация от 38 (тридесет и осем) лева за квадратен метър

ГАРАНЦИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНАТА ТОПЛОИЗОЛАЦИЯ

Ние от фирма за топлоизолации Енерджи Хаус ЕООД предлагаме на нашите многобройни клиенти гаранции за качествено изпълнени топлоизолации от 7 (седем) години!

Свържете се още сега , за да може и вашия апартамент, сграда, вход да са наша гордост – от тук…

Ние не просто правим топлоизолация

Ние пестим енергия – цялостно саниране на сгради