Tag Archives: топлоизолация на сгради

 • Система за топлоизолация с 8 см Неопор за ЕПК апартамент
  Топлоизолация по алпийски способ на ЕПК блок

Какво се промени в топлоизолацията през 2013г

Какво да търсим при изпълнение на топлоизолация на дома ни през настоящата 2013г

Ако все още не сте се справили със санирането на дома си чрез монтаж на топлоизолационна система с цел намаляване на разходите ви по отопление  ,ние и тази поредна година ( както и през изминалите 14 години) Ви предлагаме най-изгодните и енергийно ефективни решения за монтажа на надеждна топлоизолация на дома ви.

Каква топлоизолация да изберем – съвети според вида обитавано жилище/сграда

Изпълнението на топлоизолация за дома ви е съпътстван процес в избора на правилните материали за изграждането на надеждна и дълготрайна топлоизолационна система с бърза възвращаемост.

Ние предлагаме абсолютно всички модели пособи и изпълнения на всички топлоизолационни материали като:

 • Топлоизолация със стиропор ( топлоизолация EPS)
 • Топлоизолация с Неопор ( топлоизолация Neopor)
 • Топлоизолация с ектрудиран полистирол ( топлоизолация XPS)
 • Топлоизолация от полиуретан (топлоизолация PU)

Основните принципи в избора на топлоизолационен материал са :

Надеждност при топлоизолациите - Енерджи Хаус ЕООД
Изпълнен обект в кв.Западен парк

– Ако ще поставяте топлоизолация върху тухлени стени изберете “дишаща” топлоизолация

– Ако търсите максимален ефект и ви липсва пространство за да изпълните примерно 10 см топлоизолация то тогава се спирате на графитната топлоизолация и получавате ефекта на 10 см изолация с едва 6 см топлоизолация Неопор

– Ако ще топлоизолирате бетонни елементи (не панели) то тогава би било редно да се спрете на екструдираната топлоизолация ( XPS топлоизолация)

– Ние препоръчване топлоизолацията на панелните сгради и апартаменти да се извършва с дишаща топлоизолация EPS, Neopor Stypor и др.

Ние ви передлагаме минимум седем (7) години ПЪЛНА ГАРАНЦИЯ за изпълнената от нас топлоизолационна система “имайте в предвид че, системата се изплаща напълно до максимум 5 (пет) години”

Какво е следващото нещо което трябва да направите – просто попълнете запитване за оферта и ние ще се свържем с вас и ще проведен безплатен оглед и изготвяне на оферта за топлоизолация на дома ви.

Топлоизолация-Юли-Август

ТОПЛОИЗОЛАЦИЯ 2012 ЮЛИ АВГУСТ

Уважаеми клиенти ,

Представяме Ви ново топлоизолираната сграда находяща се в кв. Младост 1 бл.29А.

Ние от фирма за топлоизолация Енерджи Хаус ЕООД направихме качествена топлоизолация на 18 апартамента в жилищна сграда – вход на блок в кв.Младост 1А.

Снимки от обекта и в процеса на монтаж на топлоизолация може да намерите в нашата галерия топлоизолация

цени на топлоизолация - неопор 38лв/кв.м

ТОПЛОИЗОЛАЦИОННА СИСТЕМА – Енерджи Хаус

Топлоизолацията на сградата в кв.Младост 1А бе изпълнена със следната топлоизолационна система.

Система Булмастер – състояща се от:

 • Топлоизолация – Neopor BASF Austrotherm 5см
 • Лепило за топлоизолация – Master Termo
 • Шпакловка за топлоизолация – Master Fibro White
 • Минерална мазилка за топлоизолация – Master Plaster White и цветна минерална мазилка с цвят – керемидено.
 • PVC ъгъл с мрежа
 • Ламаринени козирки

ЦЕНА НА ТОПЛОИЗОЛАЦИОННАТА СИСИТЕМА

Изпълнихме качествената топлоизолация – частично саниране на сграда на  супер цена за топлоизолация от 38 (тридесет и осем) лева за квадратен метър

ГАРАНЦИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНАТА ТОПЛОИЗОЛАЦИЯ

Ние от фирма за топлоизолации Енерджи Хаус ЕООД предлагаме на нашите многобройни клиенти гаранции за качествено изпълнени топлоизолации от 7 (седем) години!

Свържете се още сега , за да може и вашия апартамент, сграда, вход да са наша гордост – от тук…

Ние не просто правим топлоизолация

Ние пестим енергия – цялостно саниране на сгради

Топлоизолация от Енерджи Хаус ЕООД

Топлоизолация от Енерджи Хаус

Уважаеми Клиенти на фирма за топлоизолация Енерджи Хаус ЕООД,

НИЕ от Енерджи Хаус ЕООД изработихме този сайт за топлоизолация за ВАШЕ улеснение, напълно опростен и лесен за работа. В изминалите 10 години извършихме саниране/топлоизолация на над 50 жилищни и администравивни сгради, стотици индивидуални апартамента и много други малки – но важни за НАС Ваши Обекти.

Другите сайтове на фирмата са профилирани според вашите желания при търсене свързано с качествената енергийна ефективност!

Вижте новия сайт на фирмата фокусиран специално в Топлоизолация на сгради – Ние Винаги ще Ви предлагаме качествената услуга свързана с изпълнението на топлоизолация на сгради и саниране на фасади с най-добрите материали за топлоизолация и винаги с най-добрите цени на топлоизолация

В условия на криза ВИ предлагаме услуга БЕЗ АНАЛОГ НА БЪЛГАРСКИЯ ПАЗАР  – топлоизолация на изплащане – кредитираме вашите нужди от топлоизолация на жилищата ви на 100 % – ДА ние мислим за вас и вашия уют. Поръчайте вашата топлоизолация на кредит – изплатете я до девет (9) месеца след като сме я изпълнили и тя вече се е изплатила на половина!

Безплатна топлоизолация на фасади на сгради. В сайта на фирмата е описано как се кандидатства за безплатна топлоизолация срещу реклама върху фасадата на сградата/блока/входа ВИ.

Благодарение на ВАС и Вашето доверие направихме възможно изграждането на топлоизолационни/саниращи системи и енерго-спестяващи решения на над 50 сгради в София и страната през изминалите 12 години.
НИЕ от Енерджи Хаус ЕООД ще продължим да се развиваме и отговаряме на най-стриктните Ви изисквания за качествена и ефективна топлоизолация.

Благодарим ВИ, че сме заедно.

ПРЕДЛАГАМЕ САНИРАНЕ и ТОПЛОИЗОЛАЦИЯ на Сгради и Апартаменти чрез високо квалифицирани Алпинисти и монтажници на Топлоизолационни системи от Скеле / Рамково / Тръбно / Хидравлични подемници и др.

ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ЗА НАС във фирмения ни сайт Енерджи Хаус ЕООД