Tag Archives: топлоизолация на апартамент

  • Система за топлоизолация с 8 см Неопор за ЕПК апартамент
    Топлоизолация по алпийски способ на ЕПК блок

Топлоизолация на апартамент с неопор

Топлоизолация на апартамент с неопор 6 см

Така изглеждат нашите топлоизолации, перфектни, стилни и най-важното високо енергийно ефективни!

топлоизолация на апартамент с неопор 6смИзпълнена топлоизолация на апартаменти в кв.Младост бл.403 вх.2 с Неопор на BASF с дебелина от 6 см. В системата сме заложили качествено лепило за топлоизолация Ceresit CM11, качествена шпакловка Мастер Фибро, надеждни и здрави крепежни елементи – PVC дюбели, PVC ъгли с мрежа и прекрасна мазилка с жълт цвят който отговаря на цветовото оформление на вече изпълнените апартаменти с топлоизолация.

Ние предлагаме най-добри условия при изпълнение на качествени изолации за домовете ви!

Топлоизолация на апартамент с неопор басфТази топлоизолация на пет стаен /среден/ апартамент излезе на собствениците 2200 (две хиляди и двеста) лева! Те предпочетоха да не спестят 200 лева при цените за топлоизолация която предлага конкуренцията и предпочете да инвестира тези 200 лева в нашата перфектна изработка, в нашата най-голяма гаранция за топлоизолация на апартаменти а именно седем (7) години пълна гаранция, както и ефекта който предлагаме при изпълнение на качествени и надеждни топлоизолации на апартаменти, сгради и къщи!

Това сме ние – фирма за топлоизолация Енерджи Хаус ЕООД, вече седемнадесет години с грижа за вашия уют и спокойствие!

Ние сме тази фирма за топлоизолация и хидроизолация която първа въведе на пазара абсолютно безлихвено разсрочено изплащане за топлоизолации на жилища и ремонт на покриви на входове! 

Възползвайте се от нашите перфектни услуги, поръчайте вашия безплатен оглед за топлоизолация в гр.София! Ние сме тук заради вас!

Вижте нашите топлоизолации – различават се нали?

Търсите надеждна и сигурна топлоизолация ?

Направете вашия избор за изпълнител на бъдещата ви топлоизолация – разгледайте нашата галерия на част от изпълнените топлоизолации от фирма Енерджи Хаус ЕООД

Нашите топлоизолации за месец Септември 2012г

Искате да видите още красиво и надеждно изпълнени топлоизолации – заповядайте в нашата Галерия Топлоизолации …

Топлоизолация и саниране през лятото

Топлоизолация и саниране на жилищата Ви през лятото

Всички знаем , че летния и есенния сезон са най-натоварените сезони за всички строителни ремонти , същото е положението и при изпълнение на топлоизолации и саниране на имотите ВИ.

Как успяваме да организираме изпълнението на топлоизолации на всички Вас – нашите клиенти , които сте се доверили в наистина най-коректната и надеждна фирма за топлоизолация?

Основно е правилното планиране и разпределение на инвентар и човешка сила – там се крие най-важната част в организирането на изпълнението на бъдещите топлоизолации на домовете ви,  в това число влизат също така – правилната организация на работния процес и работния терен , своевременната доставка на ВСИЧКИ нужни материали за една наистина надеждна и енергийно ефективна топлоизолационна система.

Нашите цени за топлоизолация през лятото

Изпълнена топлоизолация с Неопор 8 смНие за разлика от повечето конкурентни фирми занимаващи се с топлоизолация не издевателстваме над нашите клиенти в предвид приближаващия край на сезона за изпълнение на топлоизолация – Нашите цени за топлоизолация са същите каквито бяха и през месец Февруари ! Ние знам , че в тези трудни времена в които живеем е изключително важно човек да координира правилно разходите си , за това получаваме похвали и заявки за топлоизолации и саниране на домовете ВИ ежедневно, благодарение на коректната ни без скрити и подводни камъни – ценова политика при изпълнението на топлоизолация и санирането на домовете ви ние ви гарантираме една адекватна енергийна ефективност и бързо възвръщане на реализираните ви инвестиции в това да живеете в по-уютни домове с по-красиви и привлекателни фасади в определено ПО скъпи имоти.

Може да се информирате в нашата галерия за топлоизолации за това как и къде работим, може да поискате да дойдете на място където работим в момента да проверите нашата стриктно спазвана технология за изпълнение на топлоизолационни системи и саниране на стари сгради и апартаменти. Все пак ние сме единствената фирма която Ви предлага минимална гаранция за изпълнената топлоизолация в размер на 7 (седем) години!

Избрахте ли вече вашия изпълнител на бъдещата ви топлоизолация? Ако все още не – не забравяйте да погледнете нашата галерия