Tag Archives: саниране на сгради

  • Система за топлоизолация с 8 см Неопор за ЕПК апартамент
    Топлоизолация по алпийски способ на ЕПК блок

Мнения за саниране на сгради

ИНТЕРВЮ С УПРАВИТЕЛЯ НА ФИРМА НОМЕР 1 ЗА САНИРАНЕ НА СГРАДИ

САНИРАНЕ НА СГРАДИ – МАСОВО ИЛИ ЧАСТИЧНО

Допитване към нашия управител от ТВ 7 относно подходите и процентовото съотношение при цялостното саниране на сгради и частичното саниране и топлоизолация на апартаменти.

От голямата медия се допитаха до експертното становище до нашия управител г-н Добрин Петков относно качественото саниране на сгради и апартаменти. Той заяви ниската покупателна способност на Българина за основен недостатък при избора на качествени топлоизолационни системи за външна топлоизолация – основна част от процеса – САНИРАНЕ НА СГРАДИ И ИМОТИ.

ИНТЕРВЮТО ОТНОНОСНО САНИРАНЕТО И ТОПЛОИЗОЛАЦИИТЕ МОЖЕ  ДА ВИДИТЕ КАТО ПОСЛЕДВАТЕ ТОЗИ линк…

В интервюто също споменава за изкючително благоприятните условия които ние от фирма за саниране Енерджи Хаус ЕООД предлагаме на нашите многобройни клиенти а именно:

– разсрочено плащане при саниране на сгради

– подпомагане и включване в списъците за енергийна ефективност – субсидиране с европейски пари.

– изключително качествени топлоизолационни и саниращи системи отговарящи на всички европейски директиви насочени към истинската енергийна ефективност.

НЕ ГУБЕТЕ ВРЕМЕ ДОБАВЕТЕ И ВАШАТА СГРАДА КЪМ СПИСЪКА НА ЖЕЛАЕЩИ СУБСИДИРАНЕ И ЧАСТИЧНО ПОДПОМАГАНЕ ПРИ САНИРАНЕ НА СГРАДИ И ИМОТИ

Топлоизолация от Енерджи Хаус ЕООД

Топлоизолация от Енерджи Хаус

Уважаеми Клиенти на фирма за топлоизолация Енерджи Хаус ЕООД,

НИЕ от Енерджи Хаус ЕООД изработихме този сайт за топлоизолация за ВАШЕ улеснение, напълно опростен и лесен за работа. В изминалите 10 години извършихме саниране/топлоизолация на над 50 жилищни и администравивни сгради, стотици индивидуални апартамента и много други малки – но важни за НАС Ваши Обекти.

Другите сайтове на фирмата са профилирани според вашите желания при търсене свързано с качествената енергийна ефективност!

Вижте новия сайт на фирмата фокусиран специално в Топлоизолация на сгради – Ние Винаги ще Ви предлагаме качествената услуга свързана с изпълнението на топлоизолация на сгради и саниране на фасади с най-добрите материали за топлоизолация и винаги с най-добрите цени на топлоизолация

В условия на криза ВИ предлагаме услуга БЕЗ АНАЛОГ НА БЪЛГАРСКИЯ ПАЗАР  – топлоизолация на изплащане – кредитираме вашите нужди от топлоизолация на жилищата ви на 100 % – ДА ние мислим за вас и вашия уют. Поръчайте вашата топлоизолация на кредит – изплатете я до девет (9) месеца след като сме я изпълнили и тя вече се е изплатила на половина!

Безплатна топлоизолация на фасади на сгради. В сайта на фирмата е описано как се кандидатства за безплатна топлоизолация срещу реклама върху фасадата на сградата/блока/входа ВИ.

Благодарение на ВАС и Вашето доверие направихме възможно изграждането на топлоизолационни/саниращи системи и енерго-спестяващи решения на над 50 сгради в София и страната през изминалите 12 години.
НИЕ от Енерджи Хаус ЕООД ще продължим да се развиваме и отговаряме на най-стриктните Ви изисквания за качествена и ефективна топлоизолация.

Благодарим ВИ, че сме заедно.

ПРЕДЛАГАМЕ САНИРАНЕ и ТОПЛОИЗОЛАЦИЯ на Сгради и Апартаменти чрез високо квалифицирани Алпинисти и монтажници на Топлоизолационни системи от Скеле / Рамково / Тръбно / Хидравлични подемници и др.

ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ЗА НАС във фирмения ни сайт Енерджи Хаус ЕООД