Tag Archives: саниране на апартаменти

  • Система за топлоизолация с 8 см Неопор за ЕПК апартамент
    Топлоизолация по алпийски способ на ЕПК блок

Нашата фирма за топлоизолация – гаранция за вашето саниране

Нашата фирма за топлоизолация в гр.София – гаранция за вашата надеждна и качествена топлоизолация и саниране на дома Ви!

Кои сме ние ?

Винаги най-добрите "дрехи" за вашия домНие сме една от първите фирми които предлагаме качествена топлоизолация на своите клиенти! Нашия опит и коректност са гаранция за вашия уют и спокойствие при изпълнение на бъдещата ви топлоизолация и саниране на жилищата и домовете Ви!

Какво предлагаме в сферата на изолациите?

Ние предлагаме надеждно и качествено изпълнение на топлоизолация както от алпинисти, така и чрез изграждане на собствено скеле до 1000 квадратни метра!

Ние предлагаме абсолютно безлихвено разсрочено плащане за вашата топлоизолация.

Ние Ви предлагаме най-добрите и гъвкави цени за топлоизолация и най-атрактивните оферти за вашето бъдещо саниране.

Ние Ви предлагаме всички възможни видове и материали за топлоизолация!

Кое ни дава сила за да ви предложим надеждна топлоизолация?

Нашата сила сте Вие – нашите вече над тридесет хиляди доволни клиента, нашата сила е нашия огромен опит, ние сме изпълнили вече хиляди индивидуални топлоизолации на апартаменти, жилища, блокове, къщи, гаражи и още на каквото може да му бъде поставена качествена, надеждна и най-важното – енергийно ефективна топлоизолация!

Как да се свържете с нашата фирма за топлоизолация в гр.София?

Контакт с нас, една от най-старите фирми полагащи изолации в гр.София може да осъществите като последвате линка или се свържете директно с нашата мобилна група за безплатни огледи за територията на град София на мобилния номер на групата за огледи за бъдещата ви топлоизолация:

0885/ 288 217

Нека вашата топлоизолация или саниране на жилището Ви е наша грижа! 

Нашето име е Енерджи Хаус ЕООД – лидер в изолациите, утвърденото име за качествена топлоизолация от 1998 година!

Мнения за саниране на сгради

ИНТЕРВЮ С УПРАВИТЕЛЯ НА ФИРМА НОМЕР 1 ЗА САНИРАНЕ НА СГРАДИ

САНИРАНЕ НА СГРАДИ – МАСОВО ИЛИ ЧАСТИЧНО

Допитване към нашия управител от ТВ 7 относно подходите и процентовото съотношение при цялостното саниране на сгради и частичното саниране и топлоизолация на апартаменти.

От голямата медия се допитаха до експертното становище до нашия управител г-н Добрин Петков относно качественото саниране на сгради и апартаменти. Той заяви ниската покупателна способност на Българина за основен недостатък при избора на качествени топлоизолационни системи за външна топлоизолация – основна част от процеса – САНИРАНЕ НА СГРАДИ И ИМОТИ.

ИНТЕРВЮТО ОТНОНОСНО САНИРАНЕТО И ТОПЛОИЗОЛАЦИИТЕ МОЖЕ  ДА ВИДИТЕ КАТО ПОСЛЕДВАТЕ ТОЗИ линк…

В интервюто също споменава за изкючително благоприятните условия които ние от фирма за саниране Енерджи Хаус ЕООД предлагаме на нашите многобройни клиенти а именно:

– разсрочено плащане при саниране на сгради

– подпомагане и включване в списъците за енергийна ефективност – субсидиране с европейски пари.

– изключително качествени топлоизолационни и саниращи системи отговарящи на всички европейски директиви насочени към истинската енергийна ефективност.

НЕ ГУБЕТЕ ВРЕМЕ ДОБАВЕТЕ И ВАШАТА СГРАДА КЪМ СПИСЪКА НА ЖЕЛАЕЩИ СУБСИДИРАНЕ И ЧАСТИЧНО ПОДПОМАГАНЕ ПРИ САНИРАНЕ НА СГРАДИ И ИМОТИ