Tag Archives: външна топлоизолация

  • Система за топлоизолация с 8 см Неопор за ЕПК апартамент
    Топлоизолация по алпийски способ на ЕПК блок

Промоция до края на м.Юли за 8 см. топлоизолация

Най-добрата цена и промоция за топлоизолация с дебелина от 8 см Неопор Аустротерм – 45 лева/кв.м

Често ли се питате коя е най-добрата топлоизолация на най-добра цена в гр.София? Е, ето го и отговора- Топлоизолация с дебелина от 8 см за външен монтаж от нашите алпинисти!

Специална промоция до края на месец Юли 2016 година, поръчайте сега вашия безплатен оглед за гр.София за изпълнение на качествена и дълготрайна топлоизолация, цената която Ви предлагаме сега е едва 45 лева за квадратен метър за изпълнение от алпинисти БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ от етажността на сградата!

Ние знаем как да направим вашата външна изолация с най-добрите материали, най-бързо и най-качествено – доказателство за думите ни са вече осемнадесетте години в които нямаме НИТО ЕДНА рекламация за изпълнените от нас ХИЛЯДИ топлоизолации на апартаменти, сгради, фасади и къщи!

Защо нашите цени за топлоизолация не са най-евтини?

Отговорът е повече от лесен – защото предлагаме ИСТИНСКА топлоизолация, без да пестим от нито един компонент (изпълняваме външните изолации по технологиите на производителите, работим с Ангро, Вебер, Баумит, Теразид, Церазид и др.) и не на последно място, даваме и най-голямата гаранция в строителството, а именно СЕДЕМ ГОДИНИ ПЪЛНА ГАРАНЦИЯ НА ИЗПЪЛНЕНИТЕ ОТ НАС ВЪНШНИ ИЗОЛАЦИИ!

Контакт с фирма за топлоизолация на апартаментиЗа сключени договори до края на месец Юли сме Ви подготвили специални изненади, бонуси и отстъпки! Свържете се още сега с нас на 0885/288 217 – мобилната група за огледи или на 02/9588234 – офисът ни в който сме вече 18 години!

Изборът е Ваш – дали искате спокойно, без нерви и шикалкавене да отментнете и това изключително важно перо за домашния уют външната топлоизолация и енергийната обезпеченост или да изберете най-евтината топлоизолация!

Благодарим Ви за вниманието и отделеното време, поздрави – Екипът на Енерджи Хаус ЕООД – Ние ви пестим време, пари и енергия! Доказано!

Вътрешна или външна топлоизолация

Търсите най-добрия вариант за вашата топлоизолация? Дали тя да бъде вътрешна или външна?

Ние от фирма за изолации Енерджи Хаус ЕООД Ви предлагаме всички възможни методи за качествена изолация на домовете ви. Фирмата разполага с надеждни и отговорни монтажници на изолационни системи и предлага надеждни решения.

топлоизолация на апартамента ви

Отговора на въпроса вътрешна или външна топлоизолация се крие в ефективността и на двата вида топлоизолация. Разума казва най-добре и двата вида топлоизолация – да тогава нямате никакви топлинни загуби но финансите ни не винаги са на същото мнение. Ние Ви предлагаме както поетапно изпълнение на вашата надеждна топлоизолационна система , така и цялостно изпълнение на вътрешна и външна топлоизолация.

Трябва да се знае че при вътрешната топлоизолация не ограничаваме термо мостовете на етажните плочи – изолирането на плочите които са от бетон
-надеждното топлоизолиране на термо-мостовете на апартаментите става единствено с изпълнение на външна топлоизолация с надеждна и доказала се топлоизолационна система!

Как да изберем какъв вид топлоизолация да поставим – вътрешна или външна?

Ако целите само да подобрите комфорта в помещенията то вътрешната топлоизолация е прекрасно решение за вас. Но ако желаете цялостно обновяване – саниране на фасадата на жилището ви , или желаете да спрете мухъла който е в следствие на обрушените и компрометирани фуги на жилището ви и максималния ефект на топлоизолацията то тогава за вас е външната топлоизолация. Ние предлагаме абсолютните решения за всеки проблем. Не се затормозявайте с избора на вида топлоизолация която ще Ви върши максимална работа – просто се свържете с наш представител и получете нашия безплатен оглед и консултация за това какъв вид топлоизолация би бил най-подходящ за жилището Ви и изберете според възможносттите ви за вида на топлоизолационния материал.